Петте песни за Евровизия 2010 по БГ радио тази седмица


Петте песни за Евровизия 2010 по БГ радио тази седмица

6187

Слушателите на "БГ радио" ще имат възможност да чуят петте песни, които се съревновават за "Евровизия" 2010 в репертоара на Миро.

Като изключителен медиен партньор на конкурса, радиото ще посвети ефира си на парчетата, които ще се борят за одобрението на публиката. Това ще е до 28 февруари, когато ще се проведе и финалното гласуване за песента, която ще представи България в Осло на 27 май.

Цяла седмица от понеделник до петък в предаването "Любими песни за любимихора " водещият Наско ще пуска всяко едно от петте изпълнения с любопитни истории около създаването им и ексклузивни интервюта с техните автори.

Изненадите от Наско тази седмица не спират. Той е подготвил за верните слушатели специално петчасово издание на "Любими песни за любими хора" в най-романтичния ден на годината, 14 февруари, което стартира в 15 часа в неделя.

На "Пет въпроса" в "Стартер" на Симо и Богдана ще отговарят Деси Добрева и Иван Звездев. А с наближаването на рождения си ден, предаването отправя и ново предизвикателство към всички регистрирани в играта "Заложи на 8" - първата осморка, която дойде на 18 февруари на празничното издание на сутрешния блок на медията в пълен състав, ще получи специална награда.

Водещите ще празнуват рождения ден на "Стартер" в компанията на най-близките си приятели, много изпълнители и звезди и най-ранобудните си фенове в "Costa Coffee" на ъгъла на ул. „Шейново" и ул. „Кракра” в столицата.

В "На път за вкъщи с Гери" цяла седмица гостува Витомир Саръиванов, който ще ни изненада като разкрие напълно непозната страна от характера си, разказвайки най-щурите си истории от казармата.  

Тъй като за италианците, както и за българите, разбира се, празникът на Свети Валентин е неизменно свързан освен с романтични вечери и с хубаво вино, Лео ще представя вкусни рецепти с вино в "La Cuccina Italiana".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички