Петък вечер с Мария Илиева. Този петък


Петък вечер с Мария Илиева. Този петък

6422

Мария Илиева ще пее в столичния клуб "The Big Apple" довечера, 19 февруари.

Изявата й започва в 23.00 ч.

Красива, стилна, интелигентна, притежава уникален глас! Освен това тя е страшно позитивна, усмихната, магнетична... Тя е човек на музиката и просто кара нещата да се случват, тук и сега, така че заповядайте, приканиха организаторите.
 
"The Big Apple" е на втория етаж на един от най-големите денс центрове на Балканите - "Sin City".  

Кариерата на Мария стартира в края на 90-е като вокалист на изключително успешната група Каффе, позната в чужбина от конкурса "Евровизия" 2005, но с Орлин Павлов на фронта.

Соловият път на певицата бележи издаването на първия й сингъл “Лунен сън” през лятото на 2001. Хитовият албум с това заглавие постига сензационен успех по-късно същата година и е смятан за феномен в българската поп музика.

Синглите “Лунен сън” и “Нищо”, включени в албума “Лунен сън”, печелят награди и са изстреляни директно до N 1 във всички водещи радио и телевизионни поп класации. Същевременно песента “Alright” (продуцирана в колаборация с авангардната соул фънк група Те), остава на върха на класацията “Българският "Топ 100” за безпрецендните 13 седмици.

Смятана за топ звезда на всички регионални и международни музикални събития, Мария е откривала концертите на големи имена като Джордж Майкъл, Симпъл Майндс, Дани Миноуг, Атомик Китън, Гарадж Махал, освен това има участия със Симпли Ред, UB40, Джипси Кингс, Дзукеро, Лу Бега.

В момента Илиева се е концентрирала върху собствения си лейбъл - "Стереостая ".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички