Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

Повече звук и специален пропусквателен режим за Bloodhound Gang


Повече звук и специален пропусквателен режим за Bloodhound Gang

3457

Модерна и напълно нова за България система ще озвучи шоуто на Bloodhound Gang.

Както MySound.bg нееднократно информира, шеметната американска банда ще свири в столичния клуб "Маймунарника" на 23 юли.

Тъй като се очаква концертът да бъде най-мащабното събитие в историята на клуба, компанията Stagemasters се е ангажирала да го оборудва допълнително с по-мощна и качествена озвучителна техника и повече светлина.

Системата се нарича "d&b audiotechnik", V-серия. На практика това е първата по рода си висококачествена line array система у нас, с кристален саунд. Произвежда се в Германия и има уникален акустично-кардиоиден дизайн на субуферите. Този лайв ще бъде от първите, по време на които публиката ще може да се увери в качествата ѝ. Присъстващите могат да очакват и допълнителни светлинни ефекти.

С цел повече комфорт и безпроблемен достъп, в "Маймунарника" ще бъде въведен специален пропусквателен режим. За обслужването на посетителите ще бъдат обособени цели четири входа, разпределени според това дали билетите са закупени предварително или на място. Поради очакваната натовареност на входа и избягване на излишни струпвания, само за този концерт се забранява многократното влизане и излизане от заведението, освен по уважителни причини и спешни нужди. Няма да се допуска внасянето на професионална фототехника.

Присъствието на лица под 18 години е възможно само в компанията на легитимен придружител, попълнил съответната декларация.

Вратите на "Маймунарника" ще отворят в 19.30 ч. Съпорт бандата Piranha излиза на сцената в 20.15 ч., а хедлайнърите - в 21.15 ч.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 30 лв. в предварителна продажба и 35 лв. на самата дата и място. Каси: "Строежа", бар "Петък", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Ориндж", TBI Credit, както и в самия клуб "Маймунарника".

Препоръчва се своевременното закупуване на пропуски, тъй като броят им е ограничен, подчертават организаторите - клубовете "Строежа" и "4 стаи".

Събитието се осъществява с приятелското рамо на Jack Daniel’s.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички