Първите любовни искри припламнаха в Мюзик Айдъл 3


Първите любовни искри припламнаха в Мюзик Айдъл 3

6478

Участниците в "Мюзик Айдъл" 3, които имат най-нисък зрителски вот след първия голям концерт, ще бъдат подкрепени от български звезди в първото токшоу, утре вечер от 20.00 часа.


На сцената ще се изявят Богдана Трифонова от “Часът на мама” и Симеон Колев – водещ на предаването “Стартер” на "БГ радио", които ще представят своя авторска песен.

Междувременно отношенията между част от талантите вече се задълбочиха и съвсем скоро феновете на шоуто ще разберат между кои от тях се заражда любов, обещават продуцентите.

Голяма част от айдълите поздравиха Магдалена Джанаварова по случай рождения й ден. Маги, която получи втори шанс от журито за надпреварата, празнува в столичен пиано бар, където се изявява и като певица. Партито продължи до късни часове, а купонджиите не пропуснаха да попеят на Маги.

Въпреки че отпадна по трасето, Васил Стоянов не спира да подкрепя своята любимка сред финалистите. Най-младата участничка - Симона Статева, се радва на изключителната подкрепа на рокаджията.

Той не пропуска да види как се готви за новите си задачи 13-годишната девойка.

Утре вечер зрителите на "bTV" ще разберат повече за това как славата, натрупана в шоуто, влияе на Симона и какво мислят нейните родители и приятели за участието й в риалитито.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички