Пътешествие в страната на суинга превърна Sofia Live в кабаре


Пътешествие в страната на суинга превърна Sofia Live в кабаре

5506

Сентиментъл Суингърс и Михаил Йосифов секстет отново изпълниха Sofia Live Club с щастливи лица оная вечер.

Кабаретното шоу "Sofia Swing City: Шансон Кабаре" плени публиката с култови изпълнения на Лайза Минели от филма "Кабаре", страхотни костюми и атмосфера, бомбета и истински кабаретни танцьорки.

В ролята на конферансие пък влезе Марий Росен, който с лекота накара присъстващите да се пренесат във времето на кабаретата.

Събитието пак ще се запомни с много танци – запазената марка на всички концерти на Сентиментъл Суингърс и секстета на Мишо Йосифов. Ненадминатите суинг селектори Дъ Смъглърс Кълектив (The Smugglers Collective) не дадоха възможност на танцуващите да спрат и да починат дори за миг. Веднага след края на изпълненията на Рони, Деси и Вера, те поеха щафетата и раздвижиха всички присъстващи.

Изненадата в съботното приключение беше уникалният суинг вариант на "Killing In The Name" на Рейдж Агейнст Дъ Машийн (Rage Against The Machine), който Сентиментъл Суингърс изпълниха на бис като "Swinging In The Name". Песента е с великолепния аранжимент на Мишо Йосифов и е едно от модерните парчета, които музикантите подготвиха и изпълниха в суинг версия и на партито във Варна (9 юни), когато вечерта беше посветена на "Шансон Модерн".

Трудно се пресъздава емоцията, която носи всяка изява на Сентиментъл Суингърс и Михаил Йосифов секстет. За тези, които още не са били на техен концерт – предстоят нови и още по-вълнуващи преживявания с вкус на розе и безкомпромисно суинг удоволствие през есента.

Стилно, незабравимо и различно – такова беше представянето на последното от серията розета на "Домейн Бояр" - "Шансон Кабаре", което си тръгна от най-престижния световен конкурс за розе в Кан със сребърен медал миналия месец. На Mondial du Rosé бяха отличени и другите две розета от серията "Шансон".

"Шансон Модерн" получи златен медал, а "Шансон Класик" бе отличено със сребърен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички