Q-Tech на струни, Failure DJs и Zionlionz в клуб Twins


Q-Tech на струни, Failure DJs и Zionlionz в клуб Twins

3751

Много и разнообразни събития предлага в афиша си столичният клуб Twins тази седмица.

Купонът стартира с джем сешън от 21 .00 ч. днес.  В партито, наречено "Тук, сега и на момента", ще участват китаристите Явор и Иван, Иво - виолончело и Виктор - кахон.  

Новият акустичен проект на Лъчо (на снимката) и Жоро от група Кю-Чек (Q-Check) - Q-Tech, стартира в сряда, 30 май, разливайки настроение както с джипси джаз, акустични кавъри и интерпретации, песни на Q-Check, така и с аранжименти на любими мелодии от света и у нас. Без жанрови бариери.

Още - на

https://www.facebook.com/pages/TWINS-club/176120870063

https://www.facebook.com/qcheck

В последния ден от месеца и последния ден, в който пушенето на закрито е позволено,артистите на родната организация Indioteque канят на традиционно си парти с инди и алтърнатив саунд.

Вход свободен и за двете събития.

Zionlionz Soundsystem са на ход от 21.00 ч. на 1 юни, петък, срещу билет за вход от 5 лв. Нашите реге пионери - в пълен състав, ще представят Full A Stylee (от patois - стилно). Царство на реге, денсхол, ска, джънгъл, дъб и новите бас течения, които ще се съчеят в единна и добронамерена енергийна палитра, обещават организаторите, приканвайки за хепънинг към терасата на клуба.

"Джангър" от Failure DJs на 2 юни.

Проектът е сформиран в София през 2007. Тримата диджеи са обединени от обща идея за музиката, която създават. Те събират крю с няколко цели, а именно – продуциране и миксиране на музика, както и организиране на локални партита. Failure DJ's са Йордан Антонов (а.к.а Rood), Цветан Христов (а.к.а Fail2) и Борислав Петров (а.к.а Ugn). В сета си комбинират дръм-ен-бейс, хип-хоп, фънк и рага. Този фюжън им позволява да развият различна музикална концепция и да превърнат техните партита в истинско удоволствие за ухото, обясняват организаторите.

Вход свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички