Радост: Поли Генова в Oгледала тази събота


Радост: Поли Генова в Oгледала тази събота

5428

Поли Генова ще участва в "Огледала" - предаване за мода и стил по "ЬTV", тази събота.

Младата певица, заради която бе създаден инициативен комитет срещу избирането на Красимир Аврамов да представя България на конкурса "Евровизия" в Москва тази година, ще е събеседник на водещата - Радост Драганова, по тема "Провокацията".

Сдружението се нарича "Да защитим честта на Поли Генова".

Тя взе участие в песенната надпревара с баладата "One Lifetime Is Not Enough", която й написа композиторът Иван Кутиков. Младата изпълнителка, нашумяла като бек в "Шоуто на Азис", бе избрана на второ място след Аврамов и парчето му "Illusion".

„Много неща си отиват от нас – лоши и хубави, но като че ли съвсем не тъжим, а направо се радваме, когато си тръгва зимата. Не че тя е лош сезон, напротив – носи много празници. Но все пак – друго е настроението, което внасят пролетните дефилета. Често провокациите определят посоката на нашето развитие. По телевизията, в музиката и киното, театъра и изобразителното изкуство, те ни дебнат отвсякъде и по това как реагираме на тяхната агресивност, се определя нашия характер и посоката на нашите интереси”, споделя Радост, цитирана от "ПРОФайл".

Изборът на продуктите, които ползваме всеки ден, сексуалният ни живот и развлеченията: всичко зависи от нейно величество провокацията. Темата е изключително интересна. Една нова вокалистка, която хвърли предизвикателно ръкавицата на вече утвърдени имена от българската музикална сцена -  Поли Генова", допълват от агенцията.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички