Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо

Реге, раста и любов за първите 7 на Zionlionz Soundsytem


Реге, раста и любов за първите 7 на Zionlionz Soundsytem

1776

Пионерите на реге сцената в България Zionlionz Soundsytem ще отпразнуват седмия си рожден ден с подобаващо за стила им (positive & conscious) раста събитие.

То ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 21 часа в 29 април, петък, представяйки аромата и енергията на реге звездите- британците Solo Banton и YT. Гостите обещават да предизвикат истинска лавина от еуфория, танци и празнична вибрация.

На купона ще се изявят и родните реге таланти от Roots Rocket SoundSen I, Jahmmi Youth Zafayah, Kin Dread, последвани от NRG D & Upliftah

Solo Banton

Продуцент, музикален инжинер и селктор в саундсистема – пътят на Solo Banton към микрофона е дълъг и последователен. Затова не е учудващо, че признанието идва при него още с първия му самостоятелен албум. Плътният глас, харизматичното му присъствие и интелигентни текстове, заредени с чувство за хумор, напомнят за руутс-рага учителя Mаска B, но само на пръв поглед. "Самотният разказвач" (Solo Banton в буквален превод) е истинско явление на британската реге сцена. Доказателство за това е бързината, с която намери своя път към студиата на MUNGOS HIFI, JAHTARI, MAFFIA & FLUXY, ZION GATE HIFI и много други международни продуценти. Блестящ, с остроумно слово, житейска мъдрост и мощно раста послание, Solo Banton има да сподели много с българската публика.

http://www.youtube.com/watch?v=a4xGFF7WrqA

YT

Mark Hull, познат като YT (Уай Ти), е най-новата британска реге легенда. Светлокожото момче от Ипсуич, за което никой не може да каже от първо слушане, че е бяло, нашумя още с дебюта си "Straight Outta Britain". Изпълнени с остри, завладяващи рими и ритми, парчетата от албума са в състояние да увлекат всеки денсхол фен на дансинга. Вторият албум на YT- "Born inna Babylon", бе последван от многобройни турнета и изяви на международната сцена, включително два пъти на най-големия реге фест в ЯмайкаSting, където участва в клаш с артисти от ранга на BOUNTY KILLER, MACKA DIAMOND, Spragga Benz. YT е стар приятел на Solo Banton и идва в България по негово предложение. Очаквайте могъща експлозия от позитивна енергия, обявиха организаторите.

www.youtube.com/watch?v=C6eTO_1wm8I&feature=related

Всеки гост ще получи подарък на вратата.

Цена на билета - 10 лв.

Родните "лъвове", които развиха реге културата у нас, вече имат зад гърба си над 200 партита в София и страната. С гордост могат да се похвалят и с най-значителното реге събитие в годината – традиционният фестивал Big Big Summer Reggae.

Куб Mixtape 5 е в подлеза на "Моста на влюбените" до НДК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички