Родителите на Риана: Мястото на Крис Браун е в затвора!


Родителите на Риана: Мястото на Крис Браун е в затвора!

6071

Крис Браун (Chris Brown), който нападна преди няколко седмици приятелката си Риана (Rihanna), получи две съдебни обвинения за деянията си.

Роднините на певицата ги коментираха така: "Беше крайно време. Той трябва да влезе в затвора. Той заслужава това, което получава!"

Според слуховете, Крис е удрял певицата, докато е изпаднала в безсъзнание, след като двамата се скарали в неговото сребристо "Ламборгини" на 8 февруари.

"Не знаех как да реагирам. Крис е много талантливо момче, но все още не е дорасъл за Риана. Правосъдието никога не може да е адекватно в такива ситуации. То не може да усети болката, която те е почувствала", споделя по повод съдебния процес бащата на изпълнителката.

Междувременно стана ясно, че нито той, нито майка й или брат й имат някакъв контакт с нея напоследък. Тя сменила личната си електронна поща и избягвала всички.

Това предизвика вълна от нови слухове, според които Риана и Крис Браун все пак са се събрали отново и дори се бракосъчетали във вилата на Пи Диди в Маями.

Говорителите на певицата за сега отказват да отрекат или потвърдят подобни твърдения, като обещават да съобщят публично всички подробности около двойката съвсем скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички