Родният метъл ъндърграунд на среща за Fight 4 March


Родният метъл ъндърграунд на среща за Fight 4 March

3592

Поредното - четвърто, издание на фестивала за съвременен метъл Fight 4 March, ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 18.00 ч. на 3 март.

Събитието събира на една сцена най–свежите попълнения на родния ъндърграунд.

Тази година за първи път фестивалът ще се проведе в голямата зала на клуб Mixtape 5 – сцена, която се превърна в домакин на някои от най–важните и значими музикални събития в България. Предприемайки подобна стъпка, организаторите заявяват заслуженото място на тази проява сред тях. Входът, както всяка година, е повече от символичен – 7 лв., като в цената се включват welcome drink и специално изработена мартеничка в домашни условия – от приятели за приятели.

Всъщност, преди четири години точно това е била и идеята. По повод рожден ден на едно от момчетата, свирещо в една от групите, да се съберат заедно колкото се може повече приятели, познати, хора, които харесват такъв тип музика и танци.

Throat Fisting са една от бандите, допринесли най-много за за развитието на феста със своите три поредни участия, а сега й предстои и четвърто. Melekh през първите две години също помагат изключително много за популяризиране на събитието. Но не трябва да се забравя, че всяка една от групите, свирили на фестивала, е важна и е оставила след себе си позитивни емоции. Нещо много ценно предвид факта, че абсолютно всички, които са участвали и участват – от организацията за репетициите, през транспорта на собствената си техника с личните си коли, до самия концерт, го правят само и единствено с идеята Fight 4 March да се случи.

Fight 4 March Vol. 4  ще бъде открит от тайнствена група, подготвила няколко авторски инструментала, които ще представи пред публика за първи път.

Героите:

Подгряващи: Secret Guests Band

Never Prey
facebook.com/NeverPrey

Twist
facebook.com/twistbg

Corecom
facebook.com/cor3com

Ophan
facebook.com/ophan.official

This Burning Day
facebook.com/ThisBurningDay

Throat Fisting
facebook.com/throatfisting

Last Remains
facebook.com/lastremains

Overdown
facebook.com/overdawn.band

youtube.com/watch?v=RG3qGtul1aY

Събитието във Facebook - на:

facebook.com/events/192781947530458/?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички