Роднина на Уитни Хюстън в Черешката на тортата–ти си звездата


Роднина на Уитни Хюстън в Черешката на тортата–ти си звездата

3640

"Черешката на тортата – ти си звездата" ще започне екстремно, ще продължи изненадващо и ще приключи международно и емоционално тази седмица.

Пред камерите ше застанат бовски зет със слабост към екстремните изживявания, проектант, студентка, българин с нигерийски корени и участник под прикритие.

Първият домакин – Иво, ще посрещне гостите си на място, за което не са и чували – гара Бов. Необичайната вечер ще продължи с много бовски специалитети, двучасово закъснение и екстремно изживяване – рафтинг. Втората вечер ще мине под знака на сложните и претенциозни специалитети, за които ще се погрижи студентката Маринела. Тя ще определи себе си като истински добър непрофесионалист в кухнята и безспорно ще го докаже с менюто, което ще подреди на масата.

Проектантът Ивелина ще "проектира" специална торта, посветена на съпругата на шеф Манчев в сряда. Точно това е и моментът, в който ще бъде разкрита и голямата изненада на седмицата, а именно, че шефът на шеф Манчев – съпругата му Марина, е сред участниците.

Четвъртата вечер ще бъде с африкански привкус – своите кулинарни умения ще доказва Емануил – наполовина нигериец, наполовина дупничанин (на снимката), представящ се за роднина на Уитни Хюстън (Whitney Houston). Мястото на срещата ще бъде Дупница, а менюто ще съчетава африкански и традиционни български специалитети.

Последната вечеря ще бъде поверена на Марина, която ще приготви домашни хлебчета, домашна торта и много други специалитети. И макар домакинът да не е професионален готвач, изненадата ще бъде повече от професионална, а именно – Националният отбор по кулинария. Самият Манчев ще бъде особено взискателен към съпругата си и няма да й спести нито една критика.

На финала, за плакета "Най-добър домакин" оспорвано ще се борят трима. Кой обаче ще бъде признат за най-вещ в кухнята, ще стане ясно в последния ден от седмицата, 26 октомври.

"Черешката на тортата – ти си звездата" е в ефира на "Нова телевизия" от 17.00 ч. между 22 до 26 октомври.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички