Румба Афисионадо готвят фиеста с гости от Колумбия и Австрия


Румба Афисионадо готвят фиеста с гости от Колумбия и Австрия

4512

Румба Афисионадо подготвят два концерта за почитателите на латино музиката от Пловдив и София.

Първата изява на Кристо и компания на открита сцена за тази година е в лятно кино "Орфей", Пловдив, на 5 юни. Два дни по-късно, на 7 юни, групата ще забие в клуб Студио 5 в София.

Румба Афисионадо продължават традицията си да канят различни гост-музиканти от цял свят на своите концерти. За двата предстоящи гига пристига колумбийският супербасист Хуан Себастиан Гарсия-Ерерос. Роденият в Богота виртуоз е известен още като Бялата сова. Той владее до съвършенство шестструнния електрически бас и контрабаса. Както MySound.bg отдавна информира, сред многото звезди, с които е свирил, се отличават Елтън Джон, Виктор Уутън, Дженифър Лопес, Марк Антъни, Шакира, Кристина Агилера.

Още за Хуан Гарсия- Ерерос (Колумбия) - на:

www.the-snow-owl.com


www.innercirclemusic.net/snowowl.php 

Освен Бялата сова, за концертите в Пловдив и София Румба Афисионадо са поканили и друг музикант, този път пристигащ от Австрия. Това е DJ Angelove, който освен близък приятел и сътрудник на групата е и автор на музиката към първия сингъл на Румба Афисионадо - "Rubi", както и продуцент на втория им сингъл "Не бе лъжа".

DJ Angelove е един от най-търсените и утвърдени диджеи в Австрия и Германия. Неговият стил, обобщен в определението Global Worldbeat, включва огромно разнообразие от световни музикални стилове и по-специално африкански и латино ритми, фламенко, азиатски груув, австралийски саунд, балкански фюжън и други.

Той е работил с имена като Fatima Spar & Freedom Fries, DJ Shantel, Baba Zulа, The Merry Poppins, The Pond Pirates, La Brass Banda, Molotov Jukebox, Courtney Pine, братя Владигерови.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички