Румънеца и Енчев ще избират Мис УНСС довечера


Румънеца и Енчев ще избират Мис УНСС довечера

5317

Tопкрасавици ще определят победителите в конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС" 2010.

Сред членовете на журито са поп-фолк певицата Емануела, “Мис България" 2005 Роси Иванова и Юлияна Дончева. Председател на журито ще бъде доц. д-р Петко Тодоров, ръководител на катедра “Медии и обществени комуникации” в УНСС. Почетни гости на събитието ще са Румънеца и Енчев, които се славят като ценители на женската красота.

Събитието ще се проведе на тържествена церемония в зала „Максима” на УНСС от 18.30 ч. довечера. Румънеца ще се изяви като водещ на събитието, а компания ще му прави Гергана Дончева от „Станция Нова”.  

Конкурсът се провежда като част от празничните чествания по случай 90-годишнината от основаването на УНСС. Продължавa се и традицията изборът на най-красивите студенти в УНСС да премине под мотото “Аз помогнах!”. Това е благотворителна кампания, започната от Студентския съвет още преди две години.

Средствата, събрани от покани и дарения в залата по време на спектакъла, са предназначени за подпомагане на дома за деца, лишени от родителски грижи “Даскал Ботю” в град Калофер. Към настоящия момент общата сумата от стартирането на проекта “Аз помогнах” надхвърли 52 000 лв.

Разбира се, Румънеца няма да е само водещ на събитието, но заедно с дуетната си половинка Енчев ще се погрижи за доброто настроение на всички присъстващи.

По време на мини концерта рапърите ще изпеят едни от най-големите си хитове и нови проекти, подбрани специално за вечерта.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички