Само за дами: Орлин Павлов - кавалер на Червената роза


Само за дами: Орлин Павлов - кавалер на Червената роза

5369

Орлин Павлов ще придружи на бала й победителката в традиционния конкурс на Dir.bg и "Astella Atelier" за най-красива абитуриентка.

Късметлийката ще има възможността да блесне не само с великолепен тоалет на дизайнерката Аля Милушева, а и с невероятен кавалер.

"На моя бал дамата ми така и не се появи и затова сега за мен ще е двойно удоволствие да придружа абитуриентката", признава победителят в първия сезон на "Dancing Stars".

Конкурсът се провежда от 2007-а година, когато беше спечелен от Габриела Георгиева. Тя отиде на бала си в ефектна малка черна рокля на "Astella", а неин ВИП-придружител беше Дидо от D2. Най-красива абитуриентка 2008 стана Елена Коларова, чийто кавалер пък беше Графа.

Всяко момиче, което завършва училище тази година, може да участва в конкурса, ако подаде свои снимки и кратка информация за себе си, както и телефон за обратна връзка на e-mail bal2009@dir.bg.

Срокът е 31 март, когато 10-членно жури ще избере 10-е най-атрактивни момичета.

От тази десетка в началото на май потребителите на Dir.bg ще имат възможността да определят победителката чрез гласуване по Интернет.

Тя ще има шанс да стане звездата на бала си с рокля на "Astella", с празнична прическа за голямата вечер, създадена специално за нея от фешън салон "Мода Натали", а пък ще бъде гримирана от Фани.

Щастливката ще влезе в своето училище като истинска светска дама, под светлините на фотографските светкавици.

Нейната поява ще бъде излъченa в Dir.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички