Сашка Васева очаква Бойко Борисов в Гранд де Лукс


Сашка Васева очаква Бойко Борисов в Гранд де Лукс

5572

Първата лястовичка на българския поп-фолк - Сашка Васева, се завръща на сцената след десетгодишно отсъствие.

Тя ще представи сборния си албум в столичния клуб "Гранд де Лукс" от 20.00 ч. на 16 февруари.

Поканата ѝ е приел лично Бойко Борисов, на когото фурията посвети песен преди време, съобщават от "ПРофайл".

Дупнишката Мадона е поканила като свои гости и култови имена от ъндърграунда като Краси Черничкия и съседите ѝ братя Галеви. По време на купона познавачите на женското очарование ще се насладят не само на Сашкините форми, но и на тези на Петра, Екстра Нина, Еми Стамболова, Таня Боева и др. - все красиви приятелки на титулярката. Сред тях ще бъде съвсем на мястото си и Радо Шишарката, който отскоро е единственият писател сред поп-фолк изпълнителите.

Необикновената блондинка, родена в обикновен октомврийски ден в Дупница, празнува 20-годишен юбилей на сцената, припомня агенцията.

„Майка ми държи парфюмерия. Баща ми е артелчик. Никога обаче не усетих истински, че съм дъщеря на военен. Той не ми даваше да стъпвам в поделението. Всъщност татко ме е ревнувал. Ревнувал ме е от всеки чужд поглед”, споделя Сашка.

Тя не крие, че от малка мечтае да стане актриса.

„И не заради славата, по-скоро заради трагично-романтичното усещане, което тази професия оставяше в детското ми съзнание. Гледала съм поне 10 пъти "Осъдени души" и съм страдала повече от героите на екрана! Не успях да стана актриса, но любовните мелодрами на екрана и в живота още ме разплакват. Орисията ми е такава - да остана неразбрана!", споделя изпълнителката.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички