В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal

Сатенката Галя и адреналинката Яна като Sex & Girls


Сатенката Галя и адреналинката Яна като Sex & Girls

8785

Вместо танцови стъпки, Галя от Сатен демонстрира папарашки умения в култовия пловдивски клуб Bedroom през уикенда.

Повече от 2 часа тя снима от всички страни еротично извиващите се тела на четирите танцьорки под ритъма на хаус музиката. „Всеки път казвам на момичетата, че и аз ще се кача на сцената, но все намирам сериозна причина да не го направя”, призна една от най-популярните преди време дами в българските светски среди.

Младата жена, която напусна екипа на Слави Трифонов, демонстрира перфектно тяло под къса бяла рокля, две години след като роди дъщеричката си Карина. Sex & Girls е денс шоуто, с което Галя се завръща на сцената след 3-годишно отсъствие. Тя е продуцент и хореограф на проекта, вдъхновен от втора серия на култовия филм „Сексът и градът”, от начина, по който се забавляват жените – хубава музика, чувствени танци и широки усмивки.

Както MySound.bg вече съобщи, част от екипа на формацията е и екс-адреналинката Яна (най-вдясно на снимката). Тя е изключителен професионалист, предпочитам да работя с личности, признава изявяващата се повече като продуцент Галя.     

Стартът на Sex & Girls бе в градината на същия клуб през пролетта, след което партита продължиха в Bedroom Beach, част от Cacаo Beach в Слънчев бряг. В съботната вечер Sex & Girls се завърна в Bedroom - Пловдив, за да открие сезон есен-зима на градските клубни партита.

Над 300 хайлайф личности от Града на тепетата и София "изпиваха" с очи изключително сексапилните тела на танцьорките. В оранжева риза сред множеството се открояваше Владо Вишански, идеологът на верига "Планет клуб", неотлъчно следван от красивата си съпруга. В компанията на две симпатични чернокоски се забавляваше Венци Консулов, собственик на клуб "Плазма" и наследник на империята за майонеза "Краси". Група футболисти бяха заели най-отдалеченото сепаре и всякак внимаваха да не попаднат под светкавиците на "папарачката" Галя. Благовест Стойков, съсобственик на казино "Риц", също не пропусна бляскавото парти.

Липсваше единствено българският ас в автомобилния спорт Владо Арабаджиев. Причината за отсъствието му обаче е уважителна – наследникът на известната хотелска фамилия е в чужбина.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички