Семейството на Ейми Уайнхаус си взе последно сбогом с нея


Семейството на Ейми Уайнхаус си взе последно сбогом с нея

3769

Семейството на покойната британска звезда Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) си взе последно сбогом с нея вчера, като погреба прахта й.

Певицата почина през юли миналата година едва на 27-годишна възраст от алкохолно натравяне. Тленните ѝ останки ще почиват в еврейско гробище в квартал Еджуеър, Северен Лондон. На мемориалната служба присъствали около 70 опечалени, сред които и бащата на Ейми - Мич.

Урната беше поставна в земята, а върху нея бе положен черно-розов надгробен камък. Таблоидът Sun, цитиран от Contactmusic, съобщава, че на надгробния камък е изписан текст с розови букви и на него има снимка на пойна птица.

61-годишният Мич Уайнхаус отдаде почит на "краткия, но динамичен" живот на дъщеря си. Певицата щеше да навърши 29 години миналия петък, а семейството използва сайта на фондация "Ейми Уайнхаус", за да се обърне към нейните почитатели.

"Днес Ейми Уайнхаус щеше да стане на 29 години. Макар светът да продължава да скърби за загубата на една истинска суперзвезда, нейното семейство на първо място си спомня за дъщерята, племенницата и сестрата, която вече не е с тях", се казва в изявлението.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички