Shantel диджейства в Sofia Live Club


Shantel диджейства в Sofia Live Club

3873

Един от емблематичните и впечатляващи диджеи в Европа - Shantel, ще се изяви в Sofia Live Club на 29 март.

Подгряващият сет е поверен на Никола Груев- Kottarashky.

Популярен като лице на оркестър Буковина Клуб (Bucovina Club Orkestar) и от  Диско партизани, хер Шантел пристига по покана на популярния клуб и Bushmills.

Шантел тръгна на обширно европейско турне през есента на 2011, гарантирайки, че "не след минути, не след секунди, а след стотни от секундата публиката ще е изправена с надолу главата“, когато той и известната му банда Диско партизани засвирят.

В началото на кариерата си Шантел и неговите зевзеци са наречени "европейски феномен" от легендарното списание "Воуг", което за броени дни ги изстрелва на върха сред най-търсените банди в бизнеса. Доказателство за това са и датите за концерти, нестихващите турнета и участия по фестивали.
 
Към днешна дата наред с многобройните живи изпълнения, Шантел работи усилено и върху нов студиен албум. Дискът носи заглавието "Anarchy & Romance" и се очаква да бъде издаден това лято. Отново музиката не се побира в никой от установените стилове. Смесица от изненадващи песни, необичайни балади и хедонистично парти се срещат с духа на гаражен рок от 60-те години на миналия век.

Може да си припомните този купонджийски саунд  и от предишния албум "Kosher Nostra - Jewish Gangster's Greatest Hits", несравнимо пътешествие обратно във времето на музикалните клубове от САЩ върху крилете на суинг, джаз, туист, чарлстон и други.

Определян като един от най-добрите продуценти на планетата, Шантел залага на широк спектър от гангстерски хитове от 20-те до 60-те на миналия век.

На 29 март ще го чуем на живо в приятелска компания, както повелява Bushmills традицията, за да може да се отдадем изцяло на музиката, излязла изпод винилите на феномена и готова да предизвика сетивата ни до максимум.

Билети: в предварителна продажба чрез eventim.bg - 10 лева, на място - 15 лева.

Повече информация тук:
http://btvnews.bg/lifestyle/muzika-za-chetene/nikakvi-pravila.html
http://www.myspace.com/shantelbucovinacluborkestar
http://www.last.fm/music/Shantel

http://www.youtube.com/watch?v=gViaOYgV8yI
http://www.bucovina.de/site.html

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички