Шармантната Бриджит Амофа с микрофона за Никола Конте


Шармантната Бриджит Амофа с микрофона за Никола Конте

4214

Британската певица Бриджит Амофа (Bridgette Amofah) ще обагри с екзотичната си бленда шоуто на Никола Конте (Nicola Conte) в Sofia Live Club.

Както MySound.bg вече анонсира, първата изява на френския диджей и продуцент с концертна банда у нас е на 18 октомври, петък, от 23.00 ч.

Ярко лице от актуалната сцена във Великобритания, вокалистката е повлияна и вдъхновена от разнолики, но все оригинални изпълнители и групи, сред които Minnie Ripperton, Feist, The Beatles и Burt Bacharach. В изпълненията на Бриджит има щипка фолк, инди, соул и поп. Певицата е позната на публиката от участията си с проекта The Nextmen, който гостува и у нас по покана на Reel Feel. Не само вокалните умения на Бриджит, но и нейните композиторски способности я отвеждат на десетки турнета с бандата ѝ Oi Va Voi. От Ню Йорк до Москва феновете ѝ се множат, а концертите ѝ се превръщат в същинско удоволствие за сетивата. Истинска еклектика и приключение, в което влизаш доброволно, припомнят запознати с изявите на шармантната дама. Формацията на Конте ще зарадва публиката с широк спектър от стилове: джаз, скат, боса-нова, фънк, соул, електро-хаус и други.

Съпорт на гостите: Jijo (Jazz Profilactiкa)

Билети: в мрежата на Еventim.bg 20 лева, на място - 25 лева.

Bridgette Amofah - "What It Takes":
http://www.youtube.com/watch?v=7Xou7nTWfSE

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички