Слушатели на радио Energy полетяха с балон


Слушатели на радио Energy полетяха с балон

5020

След като един слушател на радиото скочи с парашут за първи път в живота си, а много други спечелиха бънджи скок, ето че радио Energy помогна на още двама да полетят.
 
Няколко седмици подред феновете на радиото, което пуска най-любимите песни от 90-е, гласуваха на сайта на медията за най-екстремната награда, която биха желали да спечелят.

Накрая търсачите на силни усещания определиха за най-мечтано преживяване разходката с балон. Всяка седмица двама от регистриралите се за участие в играта „Екстремно лято с радио Energy” печелиха вдигащ адреналина бънджи скок.

Големият победител в играта обаче бе млада влюбена двойка от Стара Загора, която преди броени дни полетя с балон. Така медията подари на двама свои фенове едно наистина незабравимо и много романтично преживяване.

Ето как самата победителка описва силните емоции, обзели я на близо 500 метра над земята: „Невероятно е да видиш как големите неща изглеждат малки, върховете на планините стават недостижими, а хората изглеждат нищожни в сравнение с величието на природата! Всеки човек трябва поне веднъж в живота си да изпита чувството да полети...” Цялото писмо на щастливата победителка, както и невероятните снимки от нейната разходка с балон, може да видите на сайта на радио ENERGY www.nrj.bg  

Очаквай нова екстремна награда от радио Energy – скок с парапланер, съвсем скоро!

Слушай и разбери как да го спечелиш, приканиха от медията.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички