София пулсира в ритъма на суинга в Twins. Сложи си мартеницата!


София пулсира в ритъма на суинга в Twins. Сложи си мартеницата!

4367

Вездесъщите суинг, електро суинг и рок-ен-рол ще вършеят в столичния клуб Twins тази седмица.

За ордьовър - Acoustic Soul на живо, плюс джем сешън, от 21.00 ч. на 27 февруари, сряда. Посетителите ще забавлява формация в състав: Иван Стилиянов – китара, Илко Градев – акордеон и Виктор Дичев – перкусии. Те ще отведат присъстващите на пътешествие в света на джаза, суинга, фънка, реге и психеделик  импровизациите.

Вход: свободен

http://www.facebook.com/events/153214498170406/

The Sound Of Electro Swing е в програмата за 28 февруари, четвъртък.

Месечното издание ще представи стари и нови парчета, въртящи се около хип-хоп, хаус и дръм-ен-бейс звученето в електро суинга. Както обикновено, ще прозвучат имена като Parov Stelar, Kormac (Кормак), G-Swing, Club Des Belugas, Caravan Palace, Swing Republic и много други, селектирани от Brokerz & KriSee.

Начало: 21.00 часа, вход свободен.

http://www.mixcloud.com/Kris4eto/electro-swing-mix/
http://www.facebook.com/events/147678198725974/
 
Само месец преди предстоящото Outlook Launch парти Sofia 2013, организацията Future Sounds Of Sofia кани на лека разгрявка от 22.00 ч. на 1 март, петък

Outlook е най-големият фестивал за дръм-ен-бейс музика в Европа, представящ едни от най-актуалните имена от сцената. За шестото издание на феста, крепостта Punta Cristo Pula в Хърватия ще бъде превзета от артисти, представящи лейбъли като Critical, Dispatch, Exit, Metalheadz и много други. За да ни помогнат да се докоснем до фестивалната атмосфера, през април в София ще гостуват едни от най-ярките артисти от Dispatch Recordings – Ant TC1, Survival и MC JC. А всеки, който присъства на LookOut, има шанс да спечели един от двата безплатни пропуска за Outlook Launch партито на 6 април и да ги слуша на живо.

Вече знаете, че FSS с огромно желание представя на публиката единствено качествена музика. Затова на всяко парти канят разнообразни и талантливи български диджеи и продуценти. Този път гости  ще бъдат Nicolas, Seven Hertz, Soundcraft и DJ Gudel, подкрепени от FSS crew - Phirah, Presize, Smartech и Iustina (вокал).

Nicolas представя първите си сетове още през 2001 по времето на легендарните техно партита в София. През следващите години изследването на електронната ъндърграунд сцена приковава вниманието му към по-разчупени стилове като брейкбийт и дръм-ен-бейс, а впоследствие и към по-дълбоките разновидности на дъбстепа. Seven Hertz е малко по-потаен, но определено много талантлив български продуцент. Музиката му е микс от рейв, дръм-ен-бейс и техно, с лек фънк привкус. В сета си ще включи основно авторски тракове, комбинирани с малко класика и дъбстеп. Присъствайки на партито, имате шанс да спечелите един от двата паса за Outlook Launch на 6 април.

Вход: 5 лева

Повече информация:

http://www.facebook.com/events/653773201306797/
https://soundcloud.com/future-sounds-of-sofia
https://facebook.com/future.sounds.of.sofia

Мартенското издание от популярната серия It’s A Swing Thing ще е от 22.00 ч. на 2 март, петък. Вход: свободен.

Селекторите от The Zoot’s Suspenders обещават голяма доза суинг и рок-ен-рол, добро настроение и, разбира се – много танци.

По случай началото на март ще има и дрескод – бяло и червено.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички