Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Solar води куп звезди на Spirit Of Burgas 2012


Solar води куп звезди на Spirit Of Burgas 2012

3746

След невероятните мегаспектакли на Давид Гета (David Guetta) и Тиесто (Tiesto) на стадиона в Несебър миналия уикенд, Solar Summer Festival ще предложи още 3 музикални изкушения на феновете на електронната музика, но този път в рамките на Spirit Of Burgas.

Както MySound.bg отдавна извести, първи път тази година двата фестивала ще си партнират, като Solar ще има собствена сцена - Solar Dance Arena, с отделен вход. Всяка от трите вечери на Solar  ще бъде стилово различна, като затова  организаторите са осигурили едни от най-големите звезди от света на електронната музика.

На 3 август зад пулта на Solar Dance Arena ще застане транс иконата Armin van Buuren (Армин ван Бюрен). Той е сред диджеите, които веднъж докоснали се до родната публика се превръщат в истински глобални посланици на страната ни. Още първото си гостуване на Solar Summer Festival през 2010, Armin обяви за най-доброто си парти за годината, а кадри от миналогодишната му визита у нас бяха включени във видеото на пилотния му сингъл "Orbion" (http://www.youtube.com/watch?v=BNi4CKhWR8w).

На 4 август, Solar ще събере двамата любими хаус диджеи на българската публика Mark Knight (на снимката) и Fedde Le Grand. Всяка тяхна самостоятелна изява у нас задължително се определя като легендарна, но в тандем парти настроението, което създават е трудно за описание. Ето какво сподели броени дни преди гостуването си у нас Fedde Le Grand: "Очаквам с нетърпение участието си в България. Мисля, че съм споделял много пъти, че "Ялта" е един от моите най-любими клубове в света, затова когато ме поканиха за хедлайнър на Solar Dance Arena, нямах никакви колебания. Наистина много се вълнувам и съм сигурен, че ще се получи едно жестоко парти”.

Последната вечер на Spirit Of Burgas, 5 август, е  запазена за техномагнатите Richie Hawtin и Dubfire. Като тандем зад пулта двамата артисти са желани гости на най-големите световни фестивали, а благодарение на Solar, българската публика ще може да види за първи път общото им шоу. Освен като основател на един от най-влиятелните музикални лейбъли – Minus, Richie Hawtin е известен и с любовта си към японската кухня. Наскоро той сподели, че мечтата му е да отвори свой саке бар в Берлин. Дори последната му парти концепция Enter, която цяло лято ще се случва всеки четвъртък в клуб №1 в света – Space Ibiza, има специален бар, на който цяла нощ се предлагат японски вкусотии. Затова и организаторите на Solar Dance Arena са организирали специално японско меню, включващо различни видове суши и саке.

За това, че  Solar превърна България в една от най-значимите парти дестинации по света говори и фактът, че за последните два дни на събитието у нас пристига екип от най-влиятелната телевизия в света за електронна музика - DanceTrippin. Те ще заснемат  видео материали от изпълненията на Mark Knight, Fedde Le Grand, Richie Hawtin и Dubfire. Видеата ще бъдат излъчени както в телевизионния им канал, който покрива Европа и Африка, така и на сайта им, който месечно се посещава от над 500 000 души по света. DanceTrippin е телевизията, която заснема най-значимите събития на най-известните диджеи по целия свят от Ибиса, Маями, Амстердам до Пекин. Екипът на DanceTrippin вече два пъти заснема видео кадри у нас от участието на Marco Carola в клуб "Ялта" през ноември 2011, както и коледното издание на Solar с незабравимото гостуване на Марк Найт (Mark Knight).

Билети за Solar Dance Arena могат да бъдат закупени от мрежата на eventim.bg, както и на място на събитието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички