Спечели безплатен пропуск за Smugglers Swing Club Join The Circus


Спечели безплатен пропуск за Smugglers Swing Club Join The Circus

4108

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели The Smugglers Collective, организиращи Smugglers Swing Club: Join The Circus. Както е известно, първото за тази година събитие от популярната поредица ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 1 март.

Двама от вас получават уникалната възможност да се сдобият с пропуск за шоуто. Имената им ще бъдат изтеглени на принципа в томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

През коя година бе учреден Smugglers Swing Club?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/SSC

Очакваме до 13.00 ч. на 28 февруари, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

След кратка пауза, неуморният тандем The Smugglers Collective отново включва своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club.

Този път тя ще отведе феновете още по-назад, в края на 19-ти и началото на 20-ти век, когато пътуващите циркове и карнавали са били сред най-вълнувашите и зрелищни забавления, поясняват организаторите.

Партито ще въведе посетителите в пъстрия и мистериозен свят на sideshow спектаклите и пътуващите циркове в САЩ за вечер, изпълнена с много музика, танци, зрелищни пърформънси и магия. Диджеите ще върнат гостите към златните години на суинга и ритъм-ен-блуса, зората на рок-ен-рола, a към края на вечерта ще нахлуят с пълна сила в 21-ви век, когато електро суингът се превърна в новата винтидж мания в цял свят.

За една единствена нощ клубът ще бъде преобразен в истински цирков манеж, изпълнен с клоуни, мимове, жонгльори, танцьори, екзотични животни и други интересни и невиждани персонажи. Сред специалните гости на пътуващия цирк са невижданите досега The Tattooed Lady, The Strongest Man On Earth и винаги забавният Lord Somersby със своята любима напитка. Eлате и се уверете сами, приканиха организаторите.

Междувременно, все още може да тествате късмета са за безплатен пропуск за концерта на харизматичната битолска формация Фолтин (Foltin).

Виж как ТУК

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички