Спечели новия албум на Мариана Попова!


Спечели новия албум на Мариана Попова!

6445

"Спечели с MySound.bg" продължава!

Предложението този път идва от A.B.A. и лично от Мариана Попова.

Четирима от вас получават шанс да се сдобият с безплатно оригинално копие от последния албум на Мариана Попова - "Предай нататък".

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Кой е режисьор на видеото към последния дует на Мариана Попова и Орлин Горанов "Все така"?

Очакаваме до 12.00 часа на 8 май.

Пращайте на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Mariana Popova

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да се пробва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!
 
Успех!

В кадрите на "Все така" присъстват Теодосий Спасов, Ибряма, Стефка Костадинова, Румяна Нейкова, Стефан Данаилов, Георги Първанов и други известни личности.

Това е четвърти пореден проект на Мариана Попова и Орлин Горанов. Песента е по музика и аранжимент на Александър Бръзицов и текст на Матей Константинов.

Дискът предлага и други два дуета на Попова и Горанов - "Чуй ме" и "Докато питаш", както и песента "Целувай ме дълго" (по музика на Стефан Димитров), където Мариана се подвизава с един от своите кумири - Васил Найденов

Каквото очакваме от Мариана, това и получаваме - мелодии, които залагат основно на гласове, а в общото звучене на албума са поп, етно и денс. Изпълнения колкото динамични, толкова и баладични.

А певицата, освен че е гласовита, е и хубава и около нея съвсем логично с комплименти танцуват PRO–X, Дони, Миро, Искрен Пецов, Васил Петров, Графа, Орлин Павлов, Поп Корн. Попова е унисекс - във вокално отношение, разбира се. Дамските гласове, с които се закача, са тези на Мария Илиева, Нети, Нина Николина и Виктория Керин.

Песента "So High" - вокален тандем с Васко Петров, е аранжирана от покойния вече пианист и композитор Румен Тосков- Рупето.

"Предай нататък" е вторият албум на Попова, която дебютира с "Ню Рилиджън" през 2008.

За предизвестения успех на новия й материал говори и звездният композиторски екип, сред който са Красимир Гюлмезов и Петър Ступел, Дони от Момчил и Момчил от Дони се изявяват, но солово - като аранжори.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички