Спечели покана за концерта на Sade в София!


Спечели покана за концерта на Sade в София!

5420

"Спечели с MySound.bg" продължава.

Поредното неустоимо предложение е отново от нашите приятели "София Мюзик Ентърпрайсис": покани за концерта на Шаде (Sade).

Както вече информирахме, знаменитата певица ще се изяви в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 29 октомври, събота.

Трима от вас получават уникалната възможност да се сдобият с пропуски за първата изява на шармантната вокалистка в България.

Имената на късметлиите ще бъдат определени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой известен американски нео соул вокалист бе съпорт на Шаде в последното й американско турне в подкрепа на нейната двойна антология "The Ultimate Collection"?

Очакваме на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Sade

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете MySound.bg!

Крайният срок за участие е 04.00 ч. на 27 октомври.

Успех на всички!

Петдесетчленният екип на соул вокалистката пристига в София с 20 ТИР-а сценична техника на 27 октомври. Част от нея е впечатляващият подиум с хидравлични платформи, включващ и огромен екран по цялата му дължина. Феерични австрийски завеси ще обграждат сцената от двете й страни. Върху тях ще бъде прожектирана забележителната мултимедия, дело на талантливата Софи Мюлер. Режисьорката от британски произход е създател на едни от най-ефектните видеоклипове за последното десетилетие. Юритмикс, Гарбидж, Ноу Даут, Софи Елис-Бекстър и набралата скоро популярност Ели Гулдинг са само част от имената, доверили се на режисьорския й замах.  

След дълго отсъствие, Шаде триумфално се завърна тази пролет на музикалната сцената с впечатляващи концерти, уникално комбиниращи класическото й звучене и новаторска визия.

Българската публика ще стане свидетел на невиждан спектакъл.

Подготовката за него започва два дни преди събитието. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички