Спектакълът на Георги Христов от НДК по Нова ТВ довечера


Спектакълът на Георги Христов от НДК по Нова ТВ довечера

5520

В първия ден на 2010 от 13.30 часа зрителите ще могат да гледат по "Нова ТВ" спектакъла на Георги Христов от 29 октомври в НДК.

Шоуто на звездата на българската поп музика, което вдигна високо летвата и се превърна в ново предизвикателство в бранша, изпълни да краен предел най-престижната концертна зала у нас и се очаква да събере милиони пред малкия екран. Те ще видят световно ниво и стил в изпълненията на певеца, както и в цялостната сценография, постановка и режисура, на които той самият е автор.

 
Камерите са запечатали многобройните изправяния на публиката, която с този жест изрази своето специално отношение към блестящото представяне на композиции като "Двама", "Камино" и "Nessun D`orma", вдигнала на крака първо италианския музикант и мениджър Rolando D`Angeli. Силен момент в програмата е появата на Джони Фалконе (Jonie Falcone), която дойде в България специално за концерта по покана на Георги Христов за сценичната премиера на съвместния им хит "Hey Boy, Hey Girl".

Двамата буквално взривявят публиката с щурото си изпълнение на рок мелъди парчето. Във втората част от шоуто действията се развиват в оркестрината, където около рояла витае задушевна атмосфера в стил "пиано бар" и звучат акустични версии на прецизно подбрани заглавия от репертоара на певеца. След това програмата продължава отново на сцената. Георги Христов впечатлява и с трите сценични костюма, в които се появява и които стоят чудесно на стройната му фигура.

Отминалата година постави на ново стъпало кариерата на Жоро и го утвърди като безспорен лидер в българската популярна музика, като разшири и международните му успехи.

Певецът предложи на публиката три много различни един от друг и изключително качествени всеки за себе си сингъла, с които спечели одобрението на няколко поколения любители на качествената музика.

Първият от тях е баладата „Две сълзи след мен...” по стихове на космополитния Дамян Дамянов, чийто клип е заснет в "Westminster Hotel" в Париж при пълното съдействие на мениджърския екип на хотела, който остана възхитен от професионализма на нашата звезда.

Около двата горещи концерта на Христов във Варна и Бургас първо в Европа, а после и у нас тръгна впечатляващият му дует с Джони Фалконе - "Hey Boy, HeyGirl ", който е първи трак в албума на италианката, предназначен за музикалните пазари в Испания, Италия и Латинска Америка. С работата по този проект Жоро допълни очарованието, което си спечели пред мениджъра Rolando D`Angeli още преди две години покрай дуета "Sogno" с друг певец от неговия лейбъл – Джани Фиорелино (Gianni Fiorellino).
 
Третата самостоятелна песен на изпълнителя през 2009 - неговата интерпретация на „Двама” (на вечната Мария Нейкова), преобърна представите за нивото, до което може да се достигне по отношение на вокално майсторство, творчески поглед и вкус.  Стилното му изпълнение е хармонично допълнено от уникалното решение за видеоклип на живо, събрал кадри от концертно изпълнение на композицията и живия живот...

Венец на страхотния му успех през изминалите 12 месеца е спектакълът му в зала 1 на НДК, на който той безапелационно демонстрира нивото, до което са го издигнали професионализмът и непрестанният му стремеж за развитие.

Георги Христов е готов за поредните предизвикателства през 2010.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички