Среброто режисира клипа на Стефан Добрев за Евровизия


Среброто режисира клипа на Стефан Добрев за Евровизия

4688

Сашо "Среброто" е режисьор на клипа по песента, с която Стефан Добрев ще се представи на "Евровизия".

В кадрите към "Everlasting Love" участва и Деси Тенекеджиева.

"Това е тъжна история за неосъществена любов, но не е личната ми история”, споделя Стефан.

“Аз съм щастливо женен от 20 години. Имам дъщеря на 19 години – Мария, и син на 17 – Данаил. Децата ми са големи, но все още разчитат на мен и съпругата ми. Като всеки млад човек се нуждаят от грижи и внимание. Имам прекрасна съпруга. Щастлив съм, че след толкова години брак все още всяка сутрин се събуждам с желанието да се огледам в очите на Виолета. Благодарен съм, че обичам и съм обичан”, допълва изпълнителят.

Причината той да достигне до финала на БГ "Евровизия" е поетът Живко Колев.
 
“Той ме чу и хареса. Свърза ме с продуцентската компания "Lasteri Music Group". Предложиха "Everlasting Love". Песента е по музика на Влади Тозетто, текст - Диана Уинтър, аранжимент -  Ерилиен. Мелодията е написана преди година, но сякаш създадена специално за мен. Направена е в студиото на "Ластери Мюзик" в Милано, а за записите на щрайха от Италия у нас пристигнаха авторът на музиката и диригентът на операта в Тренто - маестро Армандо Франческини. Тази част от песента бе реализирана в Първо студио на БНР”, разяснява певецът.

Стефан Добрев е роден в Казанлък. От 11-годишен свири в различни групи. Работил е с много формации в България и чужбина. Има дългогодишен опит като клубен изпълнител. От 1990 до 2005 пътува с формации и работи в Скандинавските страни. От 2005 си е у нас.

На 44 години Стефан иска да промени рамката на своята професионална кариера, да опита да вкуси от тръпката при досега с по-голямата сцена. Огромният му стаж  клубове и на кораби е отлична школа. Дори и в момента той е в непрекъснат контакт с публиката.

Подвизава се в пиано-барове 7 дни всяка седмица.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички