Стерео ЕмСис отново в София: Купон до дупка!


Стерео ЕмСис отново в София: Купон до дупка!

6125

Българските бандити Леепра ДеЛукс (Leepra De Luxe) дадоха чудесен старт на концерта на Стерео ЕмСис (Stereo MC's) в зала "Фестивална" снощи. Пичовете, с Насо Русков на вокалите, направиха стегнат 30-минутен сет, успешно справяйки се със задачата да "подгреят". Изпълнението им успя да събере пред сцената разпръсналата се из всички коридори на залата тълпа.

Хедлайнърите се появиха малко след 21 часа. Групата пристигна в петчленен състав, начело с фронтмена Роб Бърч, който не спря да приканва феновете си да скачат и дивеят, "защото съм пропътувал толкова много километри да дойда при вас".

Купонът беше супер! Залата бе наполовина празна - може би, защото ЕмСис са за трети път в София, но това не бе толкова важно. Групата показа, че добре познава вкуса на българската публика и ни смачка с хитове. Всички пощуряха на класиките "Connected", "Fade Away", "Step It Up". Имаше и нови песни, от още топлия "Double Bubble", голяма част от които не толкова познати на родния фен.

До голяма степен за свежото настроение на партито допринесоха беквокалистките, които показаха страхотно отношение - веселиха се и контактуваха с насъбралото се множество.
 Ултра ентусиазираните маниаци успяха да качат "Стереотата" цели два пъти на сцената за бис. Музикантите се раздадоха за първия, но намериха сили и за втория бис, макар и доста по-кратък.

Ведага след шоуто, "София Мюзик Ентърпрайсис" организира специално афтър парти с харизматичния Роб Би в клуб "Eскейп", където той се изяви като диджей.  Почти всички се насочиха натам, а аз към вкъщи - за да осъзная какво се е случило току-що. Много снимки от концерта ще намерите тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички