Суинг лято със Сентиментъл Суингърс


Суинг лято със Сентиментъл Суингърс

5745

Сентиментъл Суингърс и Михаил Йосифов квартет ще се изявят във Варна довечера.

Както MySound.bg вече извести, поредната спирка на Sofia Swing City е в ресторант "Хоризонт".

Трите суинг дами, брилянтните музиканти от секстета и DJ Skill ще открият летния сезон в заведението, чиято различна винтидж атмосфера кореспондира със стила и посланието на Сентиментаъ Суингърс. Ето защо това е най-логичният избор за пространство, в което да се осъществи партито под мотото "Шансон Модерн".
 
Акцент в изпълненията на фронтадамите и бенда ще бъдат модерните хитове в изцяло нов суинг вариант. "Преди залагахме на евъргрийни от 30-е и 40-е години например, но този път ще представим предимно класики от 70-е и 80-е", разкри Мишо Йосифов, давайки за пример шеметния Ричард Чийз, чието кавър наследство родните музиканти ще "преразгледат" пред публика довечера.

Всички гости в ресторанта ще се насладят на вкуса на награденото със златен медал розе на "Домейн Бояр" – "Шансон Модерн". Изисканото парти ще се случи на терасата на заведението, където в акомпанимент на морските вълни цяла вечер ще се лее суинг, шансони, вино и вълшебно настроение.

След като открият летния сезон на Ривиерата, Сентиментъл Суингърс и Михаил Йосифов секстет ще зарадват столичните ценители с последното парти преди разгара на лятото. Концертът ще се състои в Sofia Live Club на 11 юни. Мотото на вечерта е Sofia Swing City: Шансон Кабаре и в светлината на прожекторите ще бъде розето "Шансон Кабаре", което всички присъстващи ще имат възможност да опитат.

Нарочно за вечерта музикантите подготвят класически кабаретни песни. Атмосферата на клуба до максимална степен ще пресъздава пространството в едно кабаре – ще има конферансие, танцьори, подобаващи костюми и грим и, разбира се, декори. Това ще бъде своеобразна премиера на подобно кабаретно шоу за България .

За танцуващите до сутринта отново ще се грижат неустоимите селектори – диджеите от The Smugglers Collective.

Билети за кабарето - на цена от 12 лв. (15 лв. в деня на концерта) чрез: www.eventim.bg, www.ticketstream.bg, www.ticketsbg.com.

Сентиментъл Суингърс и Михаил Йосифов секстет се върнаха неотдавна от Кан, където пяха пред всички гости на българското парти, посветено на двата родни филма от официалната селекция на кинофестивала. Те заминаха за Френската ривиера по покана на организаторите на българското участие в Кан тази година – "Национален филмов център", София Филм Фест и продуцентите на двата филма, "Островът" и "Аве".

Невероятното суинг преживяване нямаше да е възможно без подкрепата на истинския меценат Ангел Христанов и финансовата помощ на свързаната с него компания "Медицинска техника инженеринг".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички