Свършиха промо билетите за Drum Аnd Jazz 2012!


Свършиха промо билетите за Drum Аnd Jazz 2012!

4109

Промоционалните билети за седмото издание на фестивала Drum And Jazz са свършили, информираха традиционните организатори на престижния форум - H.M.S.U.

При това - без дори да са ясни всички участници в афиша на събитието. 

След като стана ясно, че водещи гости на фестивала ще бъдат английската сензация Utah Jazz  (Юта Джаз) и уникалният български проект Бalkansky в състав: Теодосий Спасов, Янка Рупкина, Иво Христов, Иван Георгиев и Иван Шопов (Cooh), един от най-често задаваните въпроси към организаторите беше дали ще има още артисти.

Отговорът от страна на H.M.S.U. не закъсня. Към списъка с гостите за 17 ноември беше добавена чаровната Alis (Subeena) (на снимката), която е с българо-италиански корени, но идва директно от Острова. Израстнала във Великобритания, Сабина Пламенова има зад гърба си издания за лейбълите Planet Mu и Opit, a работата й с артисти като Jamie Woon, Om Mas Keith и Surgeon, говори достатъчно за нейния талант.

Както MySound.bg вече извести, залите в столичния парти център "4 км" отново ще бъдат тематично разделени като пространства за дръм и за джаз. Освен музикална, ще има и културна част, подготвена от екипа на ММУУЗЗАА. Седмото издание обещава разнообразна програма, качествен звук, светлинни ефекти, невероятна декорация и редица други изненади, които ще предложат домакините от H.M.S.U.

Освен вече обявените участници, в събитието - на прав такт, ще скочи и цялото крю на H.M.S.U. в лицето на Acidtrip, Cooh, EXo, Konspirator, Mocks, Ogonek, Targy, което се случва все по-рядко на територията на България поради изключително натоварената програма на артистите.

Началото на партито е 21:00ч.

Билети на цена от 15 лева - чрез разпространителната мрежа на www.Eventim.

В деня и на място цената на пропуските става 25 лева.

Още - на:

www.hmsu.org
www.facebook.com/DrumAndJazz
pr@hmsu.org

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички