Swing The Spring с грациите Сентиментъл Суингърс


Swing The Spring с грациите Сентиментъл Суингърс

4082

Остават броени дни до пролетния празник на Сентиментъл Суингърс Swing The Spring.

Трите грации, които имат ново изкушение за любителите на музиката, танците и пролетта, ще се представят в Sofia Live Club от 22.30 ч. на 28 март. Певиците обещават шоу, което ще върне посетителите в ерата на шеметното забавление от златните суинг години. Както винаги, заедно с вокалното трио на сцената ще бъдат и музикантите от Михаил Йосифов секстет.    

Докато Вера, Деси и Рони преминават през обичайната си няколкочасова подготовка преди да излязат на сцената, дамите от публиката, които дойдат по-рано в популярното заведение, ще могат да се подложат на безплатни разкрасителни процедури в специално обособената зона Swing The Beauty, където ще се подвизават експертите на Lancome. Te ще очакват всички желаещи дами след 20.30 ч., за да ги гримират подобаващо за предстоящата вечер.

А за онези, които искат да научат своите първи суинг движения, или да усъвършенстват вече усвоените, професионалистите от Lindyhop.bg ще предложат безплатен урок по танци. Шоуто Swing The Spring ще започне със селекция от нашумялото диджейско дуо The Smugglers Collective.

Билетите са на цена от 10 лв. в предварителна продажба в мрежата на Eventim, а в деня на концерта входът става 12 лв.

Празникът на пролетта ще продължи в залата на Lindyhop.bg и на следващия ден – от 14.00 ч. до 16.00 ч., събота, 29 март, когато трите дами от Сентиментъл Суингърс и танцьорите от Lindyhop.bg организират открит урок по суинг за деца.

Младежи от няколко столични домове за деца, лишени от родителска грижа, също ще вземат участие в урока.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички