Съдът нареди Бритни да мине тест за наркотици, тя се напи


Съдът нареди Бритни да мине тест за наркотици, тя се напи

3430

Съдът нареди на Бритни Спиърс да се подложи на серия тестове за наркотици и да наеме инструктор по поведение на родителя, за да помогне на поп певицата да отгледа децата си заедно с бившия си съпруг Кевин Федърлайн.

Това стана след изслушването в началото на седмицата по делото за попечителство между Бритни и Кевин над двамата им сина - Шон Престън и Джейдън Джеймс.

"Съгласно представените доказателства съдът смята, че става въпрос за честа и продължителна употреба на забранени вещества и алкохол от ищцата", се казва в решението на съда.

В отговор във вторник вечер Бритни излезе да купонясва до разнни зори по клубовете, като избра два от тези, пред които папараци денонощно дебнат известни личности.

Присъстващи в единия клуб твърдят, че тя танцувала върху маса, сложила си черен чорап на главата вместо шапка, за да изглежда по-секси и направила лудо шоу на всички.

На излизане видимо пияната певица се спъваше по пътя към колата си.

След като мениджмънтът и адвокатът й я напуснаха Бритни потърси нов юрист, но реши да го уволни само ден по-късно по неизвестна причина.

Все по-упорити стават слуховете и свидетелствата, че певицата страда от булимия и ту гладува, ту се тъпче до смърт и после повръща.

Тези дни личната й асистентка Али Симс призна, че Бритни гладувала три дни преди да излезе на видеонаградите на "Ем Ти Ви".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички