Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи

Танци на народите в Bailando


Танци на народите в Bailando

5101

Феерия от етно танци очаква зрителите на Bailando по "Нова телевизия" довечера.
 
Пеещата в шоуто Нели Рангелова (на снимката) този път ще се появи като гост изпълнител сред танцуващите двойки, за да представи „Мой стих”.
 
На сцената на мечтите Таня Богомилова, която „плува свободно” вече 9-а седмица, готви поредната изненада - африканско изпълнение. То е подготвено от хореографа Алфредо Торес, вложил целия си талант в автентичния боен танц. Шефката на Федерацията по плуване доказа дотук, че е боец и танцува успешно за набирането на средства на двама студенти от Бургас.

Снажният 16-годишен Ники Дойчев ще играе казачок със Сантра. Миналата седмица тандемът се задържа в Bailando, след като зрителите гласуваха за оставането му. Момчето от Добрич събира пари за животоподдържащите лекарства на онкоболната си майка. Тя е претърпяла многобройни операции, а преди дни е била съкратена от работа, тъй като аптеката, в която е работила, е сменила собственика си.
 
Мая Бежанска и Ники Ефтимов ще събират с японски танц средства за единственото частно училище в София, което се бори за деца, страдащи от аутизъм. Двамата завладяха журито и зрителите с безспорно най-доброто си изпълнение миналата седмица. Зад огромно бяло платно на сцената сенките на Мая и Ники представиха своята интерпретация за света на аутистите.

Всеобщите любимци Роси Караджова и новинарят Христо Калоферов са се потрудили над индийски танц. Така след като миналата седмица Роси танцува за роля в Холивуд, сега с Христо ще се пренасат в Боливуд. Симпатичната хасковлийка ще се вихри със своя новинар на музиката от филма „Беднякът милионер”. Те са прекарали дълго време в гледане на клипове от индийски изпълненители, за да може нечуващото момиче ясно да добие представа за кръшните извивки в танца.  

В същото време, жест към един от участниците в предаването прави Националната женска организация на ВМРО. В столична дискотека дамите организират конкурс-ревю "Мис Македонско девойче" 2010 довечера. Средствата от кувертите ще бъдат дарени на 14-годишната Рада Рачева, която търси дом за семейството си заедно с Краси Каракачанов в Bailando.

Желаещите да подкрепят своите фаворити могат да гласуват вече от самото начало на изпълненията Зрителите подреждат в своя класация дуетите, а крайното класиране е сбор от две класирания – това на селекционната комисия и това на зрителите. Със своя глас те реално имат възможността да обърнат вота на журито.

Подкрепата за всеки един от участниците в "Bailando – сцена на мечтите" става чрез изпращане на есемес (0.25 лв. без ДДС към M-tel и Vivacom и 0.24 лв. без ДДС към Globul) на индивидуалните кратки номера на мечтателите.  

Банковите сметки на всички, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени на сайта на предаването (bailando.novatv.bg).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички