Танцьор на Кайли Миноуг и Джанет Джексън ще се вихри в клуб ID


Танцьор на Кайли Миноуг и Джанет Джексън ще се вихри в клуб ID

5561

Един от танцьорите на Кайли Миноуг (Kylie Minogue) и Джанет Джексън (Janet Jackson) - Марко Да Силва (Marco Da Silva), ще се развихри на родна сцена на 4 декември.

Освен с горещи танци, мускулестият модел ще забавлява гостите на столичния клуб ID и зад пулта като диджей. Той ще разхвърля дрехи след полунощ, представяйки своите миксове, които определя като прогресивна, секси хаус музика с комерсиален привкус. Посетителите на микс клуба ще могат да видят първото му шоу на родна сцена.

Марко Да Силва е известен като танцьор, модел и хореограф. Освен в рекламни кампании на "Coca- Cola", "Adidas", "Tic-Tac" и "Montblan", той е съпътствал турнетата на световни звезди като Кайли Миноуг, Джанет Джексън, Марая Кери, Гери Халиуел, Тициано Феро. Снимал се е и за клиповете “Thank God I Found You” на Марая Кери и “All I See” на Кайли, където е сред основните танцьори.

През 2008 година решава да превърне страстта си към хаус музиката в ново предизвикателство. Купува си професионални диджейски декове и сам се учи как да прави скречове с плочите. Под покровителството на Петер Раухофер (автор на ремикси за Мадона, Бритни Спиърс, Джанет Джексън, Депеш Мод), Марко бързо навлиза в занаята.

В момента италианският мачо е резидент на "Pushclub" в Рим. Заедно с DJ Фил Романо създават изключително успешния "PUSHCLUB X-treme Tour", който пътува до много дестинации, сред които Сидни, САЩ, Париж, Рио де Жанейро и Германия.

Звуците, които Марко създава, се определят като прогресивна тъмна секси хаус музика с комерсиален привкус.

"Gay Pride Madrid" го е ангажирал като изпълнител за прайд партито на порнозвездата Мартин Маца заедно с други големи имена сред диджеите.

В графика на артиста са и събития като "DRAMAQUEEN Party" в Монреал, "FLY" в Торонто, "LOVE" в Истанбул и "MIX" в Париж.

Марко Да Силва е сред избраните да участва на "MATINEE Circuit Party" в Барселона.

Това е най-големият гей парти фестивал, на който присъстват 20 000 души.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички