Тома отваря гърло за моториста Ангел Ангелов


Тома отваря гърло за моториста Ангел Ангелов

6083

Тома Здравков ще се изяви на благотворителен концерт в столичното кино "Влайкова" от 19 ч. довечера.

Освен победителя в "Мюзик Айдъл", в подкрепа на моториста Ангел Ангелов ще излязат още Ренегат, Йерихон, Хоризонт и най-добрите изпълнители в студио "Музика" - София с вокален педагог Роси Йорданова и Десислава Иванова, съорганизиращи събитието.

То цели набиране на средства, необходими за лечението на на Ангел Ангелов в московската клиника "Нейровита". На моториста е проведен курс на лечение, но недостатъчен. Специалистите дават гаранция, че има шанс той да живее пълноценно, но трябва да посещава клиниката поне 2 години на всеки три месеца.

За целта обаче са нужни общо 50 000 евро - сума, непосилна за семейството на Ангел. Поради това сдружението "Европейска асоциация за теб", НЧ "Димчо Дебелянов", НЧ "Антон Страшимиров" и студио "Музика" организират акцията.

Всеки може да подкрепи Ангел като изпрати есемес на кратък номер 17 777 с текст DMS Angel или да приведе сума по сметката му:

"Банка ДСК" ЕАД IBAN EUR: BG5858-STSA93000016483032, IBAN BGN: BG43ST-SA93000017299714, BIC: STSABGSF за Ангел Димитров Ангелов.

Още информация за него - на: www.angelangelov.net

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички