Тошо от Черно фередже в кома!


Тошо от Черно фередже в кома!

12275

Пострадалият тежко при автомобилна катастрофа в района на Пасарел фронтмен на Черно фередже Тодор Тошев е на командно дишане в "Пирогов", но състоянието му бавно се подобрява, писа "Телеграф".

Малък Тошо катастрофира зверски на 10-и този месец. Рокаджийските радиостанции "Тангра Мега Рок" и "Z-Rock" веднага призоваха слушателите си да дарят кръв, за да спасят живота му. Мнозина откликнаха вследствие на което за по-малко от половин час бяха събрани необходимите количества.

В момента състоянието на Тодор продължава да е тежко, той е с разкъсана диафрагма и е на командно дишане, но надежда за възстановяване има. Без все още да дават никакви прогнози, лекарите твърдят, че музикантът върви към стабилизиране.

След като през лятото включи в своя състав и барабанист, с когото се превърна в една от атракциите на фестивала "Spirit Оf Burgas" 2009, групата репетираше усилено с най-новия си член - Димитър Ковачев (Фънки), на баса.

"Страхотен купон ще завихрим, тези са егати пичовете", довери Фънки за "MySound.bg".
 
Очакваше се в този звезден състав Черно фередже да бъдат сред най-големите атракции на грандиозния 5-часов бенефис на Милена Славова, който ще се проведе в столичната зала “Универсиада” на 28 ноември.

Тошко все още е зле, но се надявам да е прескочил трапа. Най-малкият проблем е, че няма да може Черно фередже да се появят на бенефиса ми! Всички сме с него и му пожелаваме да се възстанови напълно”, сподели самата Милена Славова.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички