Touch Аnd Go: Вие сте море от емоции и вълнение


Touch Аnd Go: Вие сте море от емоции и вълнение

3877

Този уикенд бяхме поканени на танц от Touch Аnd Go, страхотно танго  в столичния бар "III етаж" и романтичен джаз на късче от рая – плажа на Casa Real, Свети Влас.

Британското дуо кацна в България на 25 юли, петък.  Първият концерт беше същата вечер на панорамната тераса на "III етаж". Vanessa Lancaster и James Lynch попитаха: "Would you...?". Веднага след това изтанцуваха едно "Tango In Harlem" и ни размечтаха с "Life’s А Beach!". Публиката остана зашеметена от "звезди с държание на обикновени хора". "Емоционалността, с която тук ни посрещат, ни отпуска и ни позволява да се държим естествено в изпълнението си. Неземни. Такива сте тук. Когато излезеш на сцената, имаш чувството, че се изправяш пред море от емоция и вълнение. Не си спомням от кога не съм усещала толкова радост в публиката", така описа Vanessa феновете си, които бяха останали без дъх от танцуване и пеене.

Следващата вечер преживяването беше дори по-вълнуващо.  На плажа, под звездите със съпровода на морските вълни. "Много красиво и интимно", споделиха своите впечалтения две приятелки. В тази атмосфера думите "Life’s А Beach" се материализираха. В допълнение с локацията усещането беше за пълна свобода и безвремие. Сигурно и заради това певицата остави настрана скъпите токчета и потанцува с публиката. "Толкова са свежи и истински", коментириха от публиката. Преди всеки от концертите гостите се срещнаха със свои почитатели, преживяването беше вълнуващо за всички. Преди дуото  на сцената в Свети Влас излязоха Rnbilisious Mey & Alex, които загряха публиката с кавъри на известни ар-ен-би парчета. Младите изпълнители впечатлиха присъстващите с талант и професионализъм.

Vanessa и Jim, които се изявиха като част от популярната поредица Summer Session Concerts,  останаха с много приятни спомени – от хората, природата и  преживяванията.

"Нямаме търпение да дойдем пак", заявиха двамата на тръгване за родната Великобритания.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички