Трибют на Rage Against The Machine ще люлее Mixtape 5


Трибют на Rage Against The Machine ще люлее Mixtape 5

4398

Може би най-добрата трибют банда на Рейдж Агейнст Дъ Машийн (Rage Against The Machine) - Събскрайб (Subscrieb), ще свири в столичния клуб Mixtape 5 днес.

Унгарците, които преди 3 години подгряваха Соулфлай (Soulfly) у нас, обещават да представят на живо по най-добрия възможен начин част от емблематичните песни на Зак де ла Роха (Zack de la Rocha) и компания.

Билети за събитието - в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 8 лв. в предварителна продажба и 10 лв. в деня и на място.

Могат да се купят от "Офис 1", "М-тел", "На тъмно", "Техномаркет", "Ориндж", "Мултирама", TBI Credit, както и в клуб "Строежа" и бар "Петък", които заедно с Mixtape 5 са организатори на изявата.

Rage Against The Machine by Subscribe е изключително качествен проект, който сполучливо и правдоподобно представя творчеството на една от най-специфичните в музикално отношение групи в света, и то на фона на това, че досегът на публиката до истинските Рейдж през последните години е доста епизодичен.

"Всички много обичаме Рейдж! Това вероятно е единствената обща банда, когато в Събскрайб почнем да си говорим за любимите ни детски групи. Тогава, през 2004, Тамаш предложи да свирим някои от техните песни просто заради самото удоволствие и този шанс ни се отвори същата година на "Сигет" - споделят Събскрайб.

"Бяхме сигурни, че ще се получи успешно, защото самите парчета бяха добри, но никой от нас не очакваше толкова много хора и такава лудница. Беше все едно, че гледаш DVD на Рейдж, просто в умален вариант. Хора нахлуваха в бекстейджа, за да ни кажат колко убийствено добро е било всичко, но това, което ни хареса най-много, е когато ни казаха "Беше все едно слушахме Зак!", казва Балинт, спомняйки си за първия им трибют на Рейдж, който е последван от още много такива подобни случки.

"Тези, които са били на концертите на Събскрайб, знаят за какво става въпрос, а тези, които не са, трябва да хвърлят едно око на промо клипа и да отидат да ги гледат в най-скоро време", допълва той.

Трейлър - на:

http://www.youtube.com/watch?v=3UuAJTeHCOg

Още - на:

www.stroeja.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички