Tribute Тo Legends Vol.2 Male Version в клуб Mixtape 5


Tribute Тo Legends Vol.2 Male Version в клуб Mixtape 5

4692

След големия успех на първата част на Tributre Тo Legends, Symphonics Entertainment представят Tribute Тo Legends Vol.2 Male Version.

Събитието, което ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 13 октомври, е посветено на едни от най-големите имена на световната соул, ар-ен-би, джаз и блус сцена. Ще прозвучат любими песни на великите Prince, D'Angelo, Stevie Wonder и много други.

В ролята на основен изпълнител ще влезе Cesár Ca – вокален виртуоз, доказал музикалните си качества с най-високо признание по целия свят. Той изгражда кариерата си като певец на Sofa Surfers, Kruder & Dorfmeister и като беквокал на британската банда Simply Red. Изяви се заедно с Поли Генова на тазгодишния конкурс "Евровизия", партнирайки ѝ за песента "If Love Was A Crime".

Специален гост ще бъде българският рапър Бобо. Зад гърба на двамата изпълнители ще застане екип от неоспорими професионалисти – музикалният директор на събитието Милен Кукошаров, както и момчетата от група Southwick: Евден Димитров – бас китара, Николай Данев – барабани и Волен Милчев – беквокал.

Вратите отварят в 21.00 ч.

Билети: предварителна продажба 15 лв.; на входа: 18 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички