Трио LaTiDa с премиера на нов клип


Трио LaTiDa с премиера на нов клип

6745

Женското трио LaTiDa в състав: Яна Балева, Елизабет Нешева и Десислава Христова, ще представи премиерно новото си видео с акустичен лайв в столичния клуб 365 от 19.00 ч. на 28 ноември (четвъртък).

Красавиците, които в момента са на върха на славата като беквокалистки на фюжън бенд Акага в шоуто "Музикална академия" по ТВ7, не спират да качват нива в кариерата си след желязната школа на група Бон-бон и участието с Поли Генова на "Евровизия" преди 3 години.

Клипът е към парчето "Freedom (So Much To Live For)". Негов режисьор е Радостин Събев – Шошо, а оператор – Томислав МихайловЧочо (The Dream Team). Песента е по музика на LaTiDa и текст на Марина Балтадзи. За аранжимента се е погрижил Александър Кипров-син. Проектът е продуциран от Bon Bon Music.

Идеята за сюжета е на трите певици и авторката на лириката, която учи онлайн в Харвард за текстописец. Локациите за снимки са 51-во СОУ "Елисавета Багряна", Драгалевци, горите на Витоша и скалите на Копитото.

Главният персонаж в клипа е Николай Христов - ученик в НМУ "Любомир Пипков" със специалност виолончело, както и част от група Бон-бон. Историята разказва за типичен тийнеджър с високо самочувствие, тартор в училище, който в съня си открива доброто в себе си. Своята истинска мечта - музиката.

Акустичният концерт на LaTiDa в клуб 365 ще е със специални гости Поли Генова, Бон-бон, Васил Василев – китара, Радо Казасов (Funky Miracle) – ударни и Александър КипровStartrax.

365 е на улица "Шипка" 1 (в двора на Хyдожествената академия), кръстовището на улица "Оборище" и булевард "Васил  Левски").

Линк към събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/589360791117373/?source=1

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички