Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares

Тrolley Snatcha за ЧРД на True Badness


Тrolley Snatcha за ЧРД на True Badness

5354

Измина една година от съществуването на диджейската организация True Badness.

За това време бяхме свидетели на няколко наистина запомнящи се партита с гости като Borgore, Bar9, Cookie Monsta, Funtcase, Skism и Flux Pavilion! За да отбележим  тази страхотна година, за специален гост на първия ни рожден ден е поканен не кой да е, а самият Тrolley Snatcha. Той е сред големите момчета от лейбъла на Caspa Dub Police, припомниха организаторите.

Събитието ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 13 май.

За него има ограничен брой билети със значки на True Badness (нови, цветни и различни) на цена от 10 лева, които може да закупите от магазина на Rush Streetlife (на булевард "Г.С. Раковски" 156). За всички, нямащи възможност да го посетят, пропуски от 10 лева се продават и в обичайните магазини от мрежата на Ticketstream, до изчерпване на количествата.

Trolley Snatcha

Роденият в Нортхемптън, Великобритания, продуцент и дисководещ Зак Кемп - познат на музикалната сцена като Trolley Snatcha, се превърна в едно от най-големите и обсъждани имена на британската сцена за бас музика през последните две години. За сравнително краткото време, след дебютното издание за Dub Police през 2009 година, неговият тежък и динамичен стил му спечели многобройни фенове по света.

Младият продуцент привлече вниманието върху себе си още с първия си рилийз - "The Future", за Dub Police през 2009. Парчето, което случайно попаднало на Caspa, е неоспоримо доказателство за продуцентските умения на Trolley Snatcha. Той скоро заема мястото си в редиците на лейбъла, редом с имена като Emalkay, D1 и The Others.

Оставайки в Dub Police и до днес, Snatcha продължава да издава оригинални парчета и ремикси, да участва в колаборации с артисти като Dreadzone, Caspa, Chase & Status и други. Последните му рилийзи за лейбъла са сингълът "Circle K/We Rock The Forest" и "One Trick Pony" - EP, което показва неговите доста по-дълбоки търсени в областта на музиката. В момента работи усилено в студиото, концентрирайки се върху свои собствени продукции и горещо очакваното му EP от 5 парчета, предстоящо да излезе по-късно тази година.

Пълна дискография и няколко скорошни микса на Trolley Snatcha - тук:

http://truebadness.blogspot.com/p/trolley-snatcha-dub-police-in-sofia.html

Razor Rekta

Дисководещ от Западен Лондон, чийто корени идват от геридж музиката. Саундът на Rekta еволюира до дъбстеп с течение на времето. Заедно с Quest, Silkie, Kromestar и Jay 5ive, той е ключова фигура от Anti Social Entertainment – група от хора със сходни вкусове и пътища в музиката. Води седмично радиошоу по rinse.fm.

Razor Rekta обещава за партито от тежките неща на Benny Page и Skream, до дълбокото звучене на Silkie и Quest. Гостът има свой собствен лейбъл с последни рилийзи на артисти като L-Wiz, Von D, Sukh Knight, Kromestar, Silkie и Jack Sparrow.

Сетът на Rekta от GetDarker025 - тук:

http://i.mixcloud.com/CDIB

Промо - на:

http://www.youtube.com/watch?v=KnyyM83G88k&feature=youtu.be&hd=1

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички