Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal
Броени дни до концерта на Kalandra и Lili Refrain в София

Търси се: Галя


Търси се: Галя

5237

Галя ще бъде гост в студиото на „Търси се...” от 11.00 часа утре по bTV.

Най-близките й хора ще разкрият каква е тя извън музиката и какво се крие зад усмивката и привидната й нежност.

Бившата вокалистка от дует КариZма ще се окаже изключително силен човек, абсолютен перфекционист и доста загадъчна личност, дори за приятелите си. Първи това ще разкрие Роро. „Тя никога не слага всички карти на масата, винаги има някаква тайнственост в нея. Трудно допуска някой на собствена територия”, ще разкаже той и ще довери, че в работата Галя е „човекът оркестър”. Певицата ще признае, че все повече иска да застане зад камерата като режисьор.

Галя и Графа се познават още от деца, когато са се явявали на музикални конкурси заедно. Той ще пожелае да види певицата в различна светлина. Графа ще я предизвика да се превъплъти в ролята на оперна певица и да изпее „О, соле мио”. „Всички знаят, че за нея са характерни умалителните обръщения, а мен ме нарича Графенце”, ще разкаже певецът. Какви умалителни имена ще измисли Галя на двете водещи Меги и Нели, зрителите ще разберат от предаването.

Изключително вълнуваща ще бъде срещата на певицата с най-добрата й приятелка – Боряна, която живее в Бургас. "Запознахме се през първия учебен ден в първи клас в Ямбол и оттогава сме неразделни”, ще си спомни Боряна. Тя ще разкрие, че в ученическите години Галя е изживяла голяма любов, която продължила 9 години. "Той приличаше на Брус Уилис, беше първото ми влюбване и първото ми гадже", ще разкаже певицата. Приятелката й ще разкрие, че голямата мечта на Галя е да има дете. Певицата няма да отрече и ще признае, че все повече иска да има момиченце и дори е измислила име. Как ще се казва бъдещото й дете, ще стане ясно тази събота.

Много емоционална ще бъде и срещата на певицата със създателката на КариZмаХристина Ванчева, с която не са се виждали повече от година. От вълнение изпълнителката няма да скрие сълзите си и ще признае, че тези години са най-безгрижните и същевременно най-успешните в живота й.

Оказва се, че Галя има само един недостатък – големите закъснения за среща. Затова младият композитор Светльо Къслев ще я предизвика публично да положи клетва, че никога повече няма да закъснява.

Какво ще обещае Галя, зрителите на bTV ще научат утре.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички