Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо

Търси се: Нели Рангелова


Търси се: Нели Рангелова

5572

Една от гранд дамите на българската поп музика – Нели Рангелова, ще бъде гост в новото издание на токшоуто "Търси се…" тази събота, 23 април, от 11.00 часа, по bTV.

За емоциите и личните преживявания на певицата извън сцената зрителите ще научат за първи път от нейното семейство и приятели.

Една от най-вълнуващите срещи за нея ще бъде със съпругa й Жоро. Двамата се срещат преди близо 20 години и оттогава са неразделни. "Видяхме се и любовта между нас пламна веднага", спомня си съпругът на Нели. Жоро ще я предизвика да изпее неговата любима песен, която се оказва, че не е сред хитовете на изпълнителката.

Каква е Нели като майка, ще разкрие нейният син – Мартин, който вече е на 15 години. "Понякога се държи строго, но иначе е супермайка. Звъни ми по няколко пъти на ден, понякога дори ми става досадно, но я разбирам. Най-много ми е липсвала преди години, когато бях болен, а тя беше в Америка", споделя Марти.

Една от най-емоционалните срещи за Рангелова ще бъде с нейната майка – Лили. Екипът на "Търси се…" пътува до Монтана, за да запечата откровената й изповед. "Баща й не искаше тя да стане певица. Когато живееше в Монтана, я карахме с колата по участия и я прибирахме. След това той много се гордееше с нея", признава Лили. Нели също ще разкрие тъгата по смъртта на баща си.

Вокалистката ще се срещне и с една от най-близките си приятелки от музикалните среди - Вики от група Мастило. Тя ще разкрие, че Нели изпитва затруднения, когато трябва да пее на английски език и шеговито ще я предизвика да каже на езика на Шекспир "Нели Рангелова е най-добрата певица на света". Гостенката ще бъде изненадана и от един от най-близките си приятели още от годините в Консерваторията – певеца Богдан Томов.

Как са си помагали взаимно в студентските години и какво ги свързва днес, ще стане ясно още от предаването.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички