Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Търси се Слави Трифонов


Търси се Слави Трифонов

7844

Слави Трифонов ще бъде гост на шоуто "Търси се" по bTV от 11 часа в събота, 8 януари.

Шоуменът ще дискутира телевизията, приятелите, политиката и личния си живот в първото издание токшоуто за 2011.

Дългия ще даде на водещите Меги и Нели едно от малкото интервюта през последните години. "Не се чувствам комфортно по време на интервю. Усещам, че изглеждам като човек, който току-що е направил нещо лошо", ще се обоснове Трифонов. Какъв е той като шеф, човек и приятел, ще разкрият хората, с които работи в своето шоу всекидневно.

Първата изненада за водещия ще бъдат сценаристите на "Шоуто на Слави", с някои от които е още от времето на "Ку-ку". Иво Сиромахов, Тошко Йорданов, Драгомир Петров, Филип Станев, Светослав Митев и Александър Вълчев ще разкажат за първите си срещи с него и как са се променили с времето техните отношения. Те ще признаят, че благодарение на Слави всеки от тях е качил по няколко килограма. "Той ни храни, той ни готви. Прави големи обеди в офиса, изобщо грижовен е много. Общо-взето, ние живеем заедно и се забавляваме непрекъснато", ще споделят хората на Слави. "Най-голямото му качество е, че е безкрайно емоционален и същевременно това е и най-големият му недостатък", разкрива Иво Сиромахов. "Когато те приеме и те допусне до себе си, наистина може да ти бъде приятел. Недостатъкът му е, че не може да ти покаже, че те обича, но го е доказвал много пъти", разказва пък Драго Петров.

"Много е трудно да работиш с хора, които са ти приятели, защото правиш много компромиси и работата понякога дава фира", коментира отношенията си със сценаристите Слави. "Изключително съм радостен, че работя в bTV. Когато започнах да правя шоуто, знаех, че някъде ще се прецакам, но не знаех къде. Не знаех къде е подмолният камък, вредното и лошото на това. А най-лошото е, че можеш да тръгнеш по течението", допълва Трифонов.

Меги и Нели ще го срещнат и с най-забавната част от неговото шоу – актьорите Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев. Те ще му отправят и много смешни предизвикателства. Дали Слави ще ги изпълни, зрителите ще разберат този уикенд. "Благодарен съм му, че превърна хобито ми в професия. Той е нашият режисьор. Може да те накара да полетиш от негови думи”, споделя Краси Радков. "Аз се уча от тях. Като актьор съм много по-зле от тях. Когато работиш с някой, ставаш приятел с него. И после, когато се разделите, те боли в личен план, не в професионален. Като човек страдаш, понеже си обичал някой. Кой лесно казва сбогом?”, емоционално ще попита Дългия.

Той ще се срещне и с любимите си колеги от Ку-ку бенд, които ще разкрият какъв е той извън работата в шоуто. За игрите на билярд и табла, за ирониите, съветите и смешните ситуации, които са преживели заедно, музикантите от бенда ще разкажат в предаването.

Слави Трифонов ще разкрие, че не е изкушен от политиката на този етап. "Не искам да съм следващият тип като Бойко Борисов. Аз и той сме се виждали – той е бил главен секретар, аз - телевизионен водещ. После пътищата ни се разделиха – той стана кмет, а аз си останах телевизионен водещ", коментира шоуменът.

"Личният ми живот е супер. Основният ми проблем е, че полагам усилия той да не става публичен", ще заяв Трифонов относно непрекъснато коментирания му личен живот.

Междувременно стана ясно, че "Шоуто на Слави" връща към живот проекта "Танцувай с мен".   

Тази година той ще се нарича "Танцувай с мен - 3... стаен", защото наградата ще е чисто нов, тристаен, напълно обзаведен апартамент в София.

За първи път участниците ще могат да се запишат не само индивидуално, но и с гаджето си, с роднина или с цялото си семейство. Важното е кандидатите да участват с човек или хора, с които имат роднинска или лично-емоционална връзка, защото ако победят, ще имат общ апартамент. Няма ограничение във възрастта, единственото условие е участниците да не са професионалисти.

За да се запишат в "Танцувай с мен - 3...стаен", кандидатите трябва да изпратят видеозапис на свой танц и телефонен номер за обратна връзка на имейл: tanc@slavishow.com

или на адрес:

София 1463,
пл. "България" № 1,
НДК, зала 12,

За Шоуто на Слави

Крайният срок за записване е понеделник, 31 януари.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички