Търси се трети водещ за чарта The Big 50 по City TV


Търси се трети водещ за чарта The Big 50 по City TV

8838

Официалната класация на "City TV" - "The Big 50", стартира в чисто ново студио и с втори водещ. Джули посрещна в "The Big 50" Илиян, познато лице от ефира на същата телевизия, който вече е част от предаването, в което се отброяват най-големите хитове на седмицата.

Новосформираното ефирно дуо е подготвило и много изненади за публиката – очаквайте близка интеракция със зрителите на официалния чарт на музикалната телевизия, както и чисто нови рубрики.

В "The Big News" – най-любопитните и провокативни събития от света на музиката, "The Big Question" е анкетата на седмицата, която по правило ще има ироничен фокус, и "The Big Story" – рубриката, в която зрителите ще имат възможност да си поискат от водещите някоя песен със специален смисъл за тях, стар или нов хит, която свързват с определено събитие от живота си. Те могат да напишат посланието си и да го изпратят на big50@city.bg на Джули и Илиян, които да изпълнят желанието им и да прочетат писмото им в ефир.
 
Още в първото предаване на обновената класация "The Big 50" миналия уикенд стартира и кампанията по търсенето на трети водещ на чарта. Джули и Илиян приканват всеки, без значение от възраст, пол, раса и местожителство да се включи в предаването виртуално. "The Big 50" търсят своя Номер 3!

До края на месец юли всеки, който има какво да каже и иска да го изрази в телевизионен ефир, може да го направи като изпрати едноминутен видеоклип, в който да убеди зрителите и водещите, че именно той е липсващото звено на предаването.

Разкажете какво ви впечатлява, разсмива, ядосва и вдъхновява в музиката, в политиката, в модата, в спорта, в живота ви по принцип и станете трети водещ на "The Big 50", канят от екипа на медията.

Печелившият зрител ще получи седмична рубрика в предаването и ще се появява всяка събота от 18 часа и всяка неделя от 14 часа в ефира на "City TV", времето на излъчване на класацията "The Big 50".
 
Официалното преброяване на най-големите хитове на седмицата е и по радио "City" – всяка събота от 16 часа отново с Джули и Илиян.

За още детайли – www.big50.city.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички