U2 фаворити сред потребителите на 4fun.bg


U2 фаворити сред потребителите на 4fun.bg

5795

Най-големият български музикален портал 4fun.bg навърши една година на 10 февруари.

Vivacom обяви старта на сайта за музика и игри точно преди една година и с това постави началото на първата платформа за легален даунлоуд на световна музика в България. През първата година създателите на портала разработиха още редица приложения, които го превърнаха в истинско място за забавления на клиентите на Интернет услугата.

Във 4fun.bg всеки клиент на Vivacom Net може да се регистрира и да сваля неограничено любимата си музика, да играе онлайн на безплатни сървъри, да изпраща безплатни есемеси в мобилната мрежа на Vivacom или да разпечата бързо и лесно своите снимки само с няколко клика.

4fun.bg e първият сайт в България, който предлага за легален даунлоуд над 100 000 хиляди парчета от всякакви музикални стилове. Това е пълният електронен каталог музика на музикалния мейджър "Universal Music". Услугата се предоставя безплатно на всички клиенти на високоскоростен Интернет Vivacom Net.
 
Музикалният каталог включва заглавия от девет музикални стила. В портала може да бъде открито творчеството както на много класически и евъргрийн изпълнители, така и на най-хитовите певци и групи. Сайтът постоянно се обновява с най-новите хитове и албуми, които излизат на музикалния пазар. Такъв богат списък от музикални заглавия се предлага за първи път на Интернет потребителите в България напълно легално, което е истински пробив за музикалната индустрия у нас.

Във 4fun.bg феновете получават достъп и до най-горещите новини от световната музикална сцена. Всеки месец в портала има избран артист на месеца, който е сред най-хитовите имена на световната музикална сцена в момента. От старта на сайта преди година до днес, артисти на месеца са били Дъфи (Duffy), U2, Лейди Гага, Еминем, Блек Айд Пийс, Джонас Брадърс (Jonas Brothers), Майкъл Джексън, Colbie Caillat, Марая Кери (Mariah Carey), Стинг (Sting), Риана (Rihanna), Тимбаленд.
 
За реализирането на 4fun.bg Vivacom беше отличена със специална грамота за последователна корпоративна политика по отношение на правата върху интелектуална собственост от сдружение „Интелектуална собственост". За една година сайтът за забавления има над 15 000 регистрирани потребители и над 700 000 уникални посещения. Всеки ден в сайта влизат повече от 3000 клиента на Интернет услугата на телекома. Най-посещаваните жанрове през първата година са поп, рок и ар-ен-би, а класацията на "Топ 5" от най-сваляните изпълнители и парчета изглежда така:
        Изпълнител с най-много свалени парчета    Брой свалени парчета        Най-сваляно парче    Брой сваляния

1        U2    10723        1 No Line On The Horizon (U2)    1528
2        Rihanna    2573        2 Mercy (Duffy)    705
3        Kiss    1953        3 Whatever U Like (Nicole Scherzinger)    643
4        Bon Jovi    1908        4 Save me feat. Helene (Morandi)    587
5        Deep Purple    1849        5 Don't Stop The Music (Rihanna)    508

Общият брой на свалените до момента изпълнения е 140 451, а на албумите - 10 589.

В края на 2009 г. 4fun.bg започна да предлага уникалната услуга VivaFoto, която дава възможност на всички Vivacom Net клиенти да качат своите снимки на портала и да поръчват принт и доставка до дома или офиса си на изключително изгодна цени. Възползвайки се от пакетните принт услуги през 4fun.bg, клиентите спестяват до 40% от цената за проявяването на своите снимки, без дори да излизат от вкъщи. В специалната секция VivaSMS регистрираните потребители могат да изпращат и до 600 безплатни eсемеса към мобилната мрежа на Vivacom всеки месец. Новите услуги са част от стратегията на музикалния портал потребителите му все повече да персонализират своя профил и да получават допълнителна стойност към Интернет услугата си.

През първата година от своето съществуване най-големият музикален портал организира много игри и предизвикателства за своите посетители. Шестима запалени фенове на легендарната рок банда U2 заминаха на концерт в Лондон, а двама гледаха Рамщайн на живо в Женева. Почитатели на МейсиГрей (Macy Gray ) имаха възможност да се срещнат с нея на живо, а много запалени геймъри участваха в първия Counter Strike турнир на 4fun.bg и спечелиха награди от Vivacom и Logitech.

По случай рождения ден, всички потребители във 4fun.bg могат да спечелят и ти-шърт на любимата си група. Всеки, който се регистрира на сайта до края на февруари, може да получи оригнална фланелка на Майкъл Джексън (Michael Jackson), Депеш Мод (Depeche Mode), Еминем (Eminem), Ролинг Стоунс (Rolling Stones), Пусикет Долс (The Pussycat Dolls), Лейди Гага (Lady Gaga), Ред Хот Чили Пепърс (Rеd Hot Chili Peppers), Блек Айд Пийс (Black Eyed Peas), Дъ Килърс (The Killers), U2, Тимбаленд (Timbaland) и други световни звезди.

Много игри, томболи и големи награди очакват всички Vivacom клиенти и занапред на адрес http://www.4fun.bg/.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички