Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Ударна програма от артистите на Mirizma


Ударна програма от артистите на Mirizma

1031

Февруари сякаш се оказа твърде кратък за ентусиазма на артистите от Mirizma, затова екипът на електронната организация продължава със серия от събития и участия в София и през март.

Очаквайте две безплатни партита, разнообразие от музикални стилове и изпълнения на живо, като кулминацията ще бъде парти в столичния клуб Spacer с английския топпродуцент RobSparx (Z-Audio, Dubting) (на снимката), обявиха промоутърите.

Мirizma pres. Прогресивен характер V4
 
http://www.facebook.com/event.php?eid=203252299685636 

Купонът е безплатен в столичния клуб "Строежа" в Студентски град на 7 март. Той ще представи и концерт на група Hyperqube, която работи активно с екипа на Mirizma от началото на тази година. Вечерта ще бъде открита от Smile, а своята дъбстеп селекция ще представят EXo и JamezBongg, които обещават яко бас. В партито ще вземе участие и родният бийтбокс талант Скилър (Skiller).

Начало 21.30, ч. Стриктно 18 +.

Mixtape & Mirizma pres. Live 'N Project
 
http://www.facebook.com/event.php?eid=197552800272168

На 10 март, четвъртък, в подлез "Галерия" на НДК, клуб Mixtape 5 и Mirizma ще представят тематичното събитие под наслов Live 'N Project. Както подсказва името - в програмата ще има и изпълнения на живо.
 
EXo feat. Магдалена Петрович (чело) - дуото, познато от последното издание на Drum'n'Jazz, се събира отново за ексклузивно шоу. Емоционалната челистка ще пристигне директно от "Кралското училище за драма и изкуства" в Лондон за участие в съвместно изпълнение на живо.

Disco Nutter & Roka feat. Бъни (Bunny) (перкусии): родните дъбстепъри заявиха от рано присъствието си на регионалната сцена, a с натрупания актив от авторска продукция демонстират и твърди намерения за пробив в световен мащаб. Ще представят своя сет на живо съвместно с неуморния перкусионист, майсторa на кахона - Бъни, от Оратница. Вечерта ще бъде открита от WeeDess, която дебютира многообещаващо на партито da Bitchy dub. По-късно в програмата ще вземат участие и младите таланти от Soundforia, които продължават да представят висококачествена авторска продукция. С препратки към етно мотиви и афинитет към мелодични миксове, пловдивчаните правят сериозна заявка да са едни от най-обещаващите родни дъбстеп проекти.

Свой сет гласи и чаровната Førtunah, която е с дългогодишен опит в областта на техното, а сега гради грижливо и облик на един от най-концептуалните дъбстеп изпълнители в региона. В забавата се включва и друг техно ветеран, майстор на микса и ефектите на живо - Dynamic, известен още като Birben. Той е готов да разкрие своята емоционална дъби страна. 

Феновете ще могат да се изкефят и Hyperqube и Скилър с група Попара в столичния клуб Jules Verne същата вечер.

M&M pres. EXo и Бъни

http://www.facebook.com/event.php?eid=143517145711863

Програмата продължава с безплатно събитие в столичния бар "Мементо" (булевард " Раковски" 106) на 16 март, сряда. Началото е в 22.30 ч. За музиката ще се грижи ЕХо в продължение на над 3 часа, в перкусионен акомпанимент от Петър "Бъни" Йорданов (Оратница, Acoustic Soul). Дуото обещава стилово разнообразиe в посока дъбстеп, дръмстеп и дръм-ен-бейс в непринудената обстановка на заведението.

Пространството на бара прави впечатление с приятен дъх на кафе, изискана, но ненатрапчива атмосфера, и първокласно съотношение на цени-качество.

Вход свободен, местата са ограничени. 

Междувременно ще можем да послушаме дръмстеп от ЕХo по време на събитието techBASS, съвместна продукция на H.M.S.U. и Overload, което ще се проведе в столичния партицентър "4 км" на 19 март.
 
Отново през март в предаването Fruit Sessions ще вземат участие в еклсузивна четиричасова програма Скилър, Jamez Bongg и EXo.

Носят се слухове и за съвместно събитие с изпълнителите от Илмейт (Illmate) в края на месеца.

Страници на артистите

EXo

http://www.facebook.com/dub2exo

JamezBongg

http://www.facebook.com/jamezbongg

Skiller

http://www.facebook.com/skiller

Førtunah

http://www.facebook.com/Fortunah.dub

Hyperqube

http://www.facebook.com/hyperqube

Disco Nutter

http://www.facebook.com/disconutter

Soundforia

http://www.facebook.com/soundforia

Рartycenter 4 Кm

http://www.facebook.com/PartyCenter

Сafe Мemento

http://www.facebook.com/MementoCafe

Сlub Spacer

http://www.facebook.com/spacerclub

Mixtape 5

http://www.facebook.com/pages/Mixtape-5/187449647952115

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички