Васко Василев с отворена репетиция преди концерта в зала 1 на НДК


Васко Василев с отворена репетиция преди концерта в зала 1 на НДК

4575

Васко Василев обяви отворена репетиция преди концерта в зала 1 на НДК този петък.

Както е известно, виртуозният цигулар е на турне в България. Концертите, обединяващи темата от фламенкото и испанската музика, започнаха в Панагюрище през септември. Обиколката ще завърши в зала 1 на НДК този петък, 14 октомври.

Репетицията ще започне в 16.00 часа на 14 октомври. Цената на билетите за нея е 30 лв. независимо от мястото в залата. Пропуските се продават в мрежата на Eventim и билетен център НДК.

"Изумителна подкрепа от публиката получваме музикантите и аз за това фламенко турне", сподели Васко Василев, който ще бъде на сцената с  Тони Кантеро (китари), Тони Ромеро (пиано) и Хуан Ередия (перкусии) от испанската група Чамбао, а и с фламенко танцьорка.

"Много благодаря на мениджмънта на Националния дворец на културата и лично на г-н Мирослав Боршош, с когото все още не се познаваме дори, но реагира изключително професионално, когато попитахме дали можем да направим репетицията отворена за публика и всъщност да направим концерт преди концерта. Това е супершанс за всеки, който желае да има достъп до музиката, а този път наистина направихме своеобразен рекорд като останахме без свободни места 24 дни преди датата на концерта", казва цигуларят.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички