Вегетариански ястия и колекционерски бели вина за сър Елтън Джон


Вегетариански ястия и колекционерски бели вина за сър Елтън Джон

4650

Броени дни преди най-обсъждания поп концерт на годината – шоуто на Елтън Джон (Elton John), на столичния стадион „Локомотив” стана ясно на какви кулинарни шедьоври ще се насладят звездата и неговият бенд, преди да излязат на сцената за дългоочаквания спектакъл.

Цените на билетите остават непроменени: от 80 и 120 лв. в мрежата на „Тикетпро” и неговите партньори.

Непосредствено до луксозния тристаен апартамент на знаменития гост ще бъде обособена специална зала, в която той ще разполага с богат асортимент вегетариански блюда, колекционерски вина и диетични безалкохолни напитки. Подобно на личната му гримьорна и стая за отдих, и тук интериорът ще бъде решен предимно в светли тонове. В изискванията относно размерите на помещението е упоменато то да не бъде прекалено голямо, с цел да се постигне уютната обстановка на частен мини ресторант. За комфорта на звездата ще допринесат пожеланите от него неароматизирани свещи, бели покривки и порцеланови блюда, които да бъдат аранжирани върху квадратна маса в центъра на помещението.

В менюто на великия артист задължително ще присъстват следните три вида салати: „зелена”( микс от всякакви зелени зеленчуци и подправки), „гръцка” (с домашен зехтин) и „капрезе” - с обезмаслена моцарела и нечетен брой цели листенца пресен босилек. В своеобразната трапезария ще го очакват още: кошничка с прясно изпечени френски франзели, плато със 7 вида сирена, селекция пресни морски дарове и огромна купа с 4 конкретни вида плодове: ябълки, портокали, банани и круши. Към кулинарните изкушения на трапезата на сър Елтън ще бъдат прибавени неговата любима английска горчица и обилно количество пуканки.

Що се отнася до разнообразието от напитки, на разположение на звездата ще бъде специална селекция английски чайове „афтърнуун бленд”, богат асортимент от диетични безалкохолни напитки и неразпечатан сет с малки шишенца изворна минерална вода. Няколко колекционерски бели и червени вина от най-добрите френски изби ще очакват артиста в своеобразния ресторант. Там задължително ще присъства бутилка от любимото бяло „Pinot Grigio” („Пино Гри”).

В личната гримьорна на бенда ще бъде разположена шведска маса с не толкова претенциозен кулинарен асортимент. Освен класическите месни и рибни деликатеси, ще са подсигурени няколко вида бира, бутилка водка, изстудено вино шародне и загадъчна юбилейна бутилка бяло вино от региона Chateauneuf du Pape в Югоизточна Франция.

Храната ще се приготвя на място от проефесионална кетъринг фирма, която пътува с екипа на Елтън Джон до всички точки от световното му турне. Към кухненското помещение ще бъде пристроена и огромна сенчеста шатра с дълги маси и удобни пейки, където на екипа, работещ по построяването на сцената и бекстейдж зоната, ще бъдат сервирани обилна закуска, апетитен обяд и лека вечеря в деня на събитието.

Какъв ще бъде привкусът на вечните хитове на Елтън Джон – пикантен, сладък или по-скоро екзотичен, предстои да разберем на столичния стадион "Локомотив" само след 4 дни.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички