Великолепната шесторка на финала


Великолепната шесторка на финала

5140

Над 60 български звезди и любими лица от телевизионния екран ще се включат във "Великолепната шесторка" от 20 часа по bTV довечера, за да подкрепят мисията на предаването.

Те ще участват в специалния телетон, който ще се проведе паралелно с последното издание на благотворителното шоу. На финала звездните дуети ще изпълнят песни по избор, като имат право и на допълнителна подкрепа от свои приятели, които ще им помогнат да се представят по-добре.
 
Сред тях са хитове на Куин, Аеросмит, ФСБ, Тоника и други. Специални гости ще бъдат изключителният цигулар Веско Ешкенази, както и Дони и Нети заедно с детската вокална група Бон-бон.

12 звезди пеят абсолютно безвъзмездно в продължение на повече от 3 месеца, за да се съберат средствата, с които ще бъде реализиран проекта на УНИЦЕФ "Семейство за всяко дете". До момента набраната сума е около 860 000 лева, а още близо 140 000 са необходими за създаването на първия център за бебета и родители в Шумен, благодарение на който всяко от изоставените в дома деца ще намери своето семейство. За децата ще се търси възможност да бъдат върнати на биологичните им родители, а ако това не е удачно, ще се търсят приемни родители и осиновители. Специалистите в центъра ще оказват и подкрепа на родители в Шуменска област, които не могат сами да се грижат за децата си.

Държавните институции в лицето на премиера Бойко Борисов, финансовия министър Симеон Дянков, както и други министри, от които зависи промяната на системата за закрила на децата, затварянето на домовете и подкрепата към семействата, също ще направят изявления пред камерите.

Ще стане ясно и как трите ресорни министерства - Министерство на труда и социалната политика, Министерство за здравеопазването и Министерство на регионалното развитие и благоустройството, ще изпълняват политиката за закриване на домовете за бебета и деца. 
 
От 20.00 до 22.00 часа с обаждане от мобилен телефон на кратък номер 1021 за всички оператори зрителите могат да разговарят със своя любима звезда, като в същото време дарят по 1 лев за мисията (с всяко позвъняване). Всеки разговор ще бъде с продължителност две минути и половина.

Трите мобилни оператора "МТел", "Глобул" и "Виваком", както и компанията "Интерактив медиа сървисис", която отчита eсемес телефонията, работят абсолютно безвъзмездно за кампанията и така от стойността на всеки дарен от зрителите есемес или обаждане (1.20 лв. с включен ДДС) за мисията "Семейство за всяко дете" отива по 1 лев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички